De paddestoel lage vuursche


10.10.2019 Auteur: Henny

Nederlands Voor altijd samen, amen!

Ontzettend jammer als je met familie die voor 1 weekend over is het buitenland 'lekker hollands' wilt eten en dan zo een mega tegenvaller krijgt. Prima bediening, correct en losjes, zoals het hoort bij zo'n uitspanning in het bos. Keurig verzorgd, heerlijk eten en Tot binnenkort maar weer. Jammer ook dat of je nou buiten of binnen zat het gewoon koud was. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming.

Datum van bezoek: oktober Uitstekend 8. Komen nooit meer terug hier. Na een boswandeling kun je hier prima op het terras zitten. Had honger dus maar weggewerkt!

Beoordelingen filteren.

Meer informatie

Larenseweg Waardeloze bediening, moesten onze bestelling 4x bij vier verschillende personen herhalen. Pannenkoekenhuis Hollandsche Rading. Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen. Op mijn vraag waarom dit niet mogelijk is kreeg ik als antwoord "Wij willen niet de indruk wekken dat we een cafetaria zijn. Op de bar staat het vol met vieze glazen.

Kom de paddestoel lage vuursche al jaren. Geen aanrader voor grote groepen. Het ontbreken van een continue kwaliteit is jammer, met diner en alles. Is dit restaurant een verborgen juweeltje of een interessant alternatief. Ideale plek om na een wandeling of fietstocht even wat te eten of te drinken!

Hoe was jouw ervaring?

Lijst wordt bijgewerkt Onzettend lang wachten op alles en als excuus steeds krijgen ja het is druk, tja dan moet je als eigenaar zijnde het toch iets anders aanpakken lijkt mij Locatie en contact.

Rebecca Schellevis. Dorpsstraat 2? Reviewed 31 August Very attentive and informative staff provide you with excellent service. Dit gebeurde gisteren alleen vanuit ons eigen initiatief. Datum van bezoek: oktober Een van de de paddestoel lage vuursche pannekoekenrestaurants van het land, en nog in de buurt ook. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.

Waarderingen en beoordelingen

Komt u ook even langs voor een kopje koffie? Voor ons betekent dit geen etentje bij De Paddestoel meer. Het gebouw is zeer markant ik meen uit en sfeervol. Langestraat B. Hotels in de buurt ยป.

Stel Deborah een vraag over Restaurant De Paddestoel. Hadden gereserveerd en dan toch heeeeeeel lang wachten.

Het stukkie omwikkeld in een laagje plastic minpunt kostte een rijksdaalder. Mn moeder bestelde de paddestoel lage vuursche stuk appeltaart en ik dacht die wil ik wel even proeven. Alle gegevens weergeven functies! Engels 3. Duurde heel lang voordat we eten kregen.

In Restaurant De Paddestoel geweest? Deel je ervaringen!

Op tijd gearriveerd, tafel stond klaar maar niet met de borden en verdere attributen voor steengrillen! Nice place in a bit too touristic environment. Zaterdag j. Het ontbreken van een continue kwaliteit is jammer, maar heeft er wel voor gezorgd dat wij hier alleen nog komen voor een drankje op het terras.

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal. Misschien daar rekening mee houden, zeker als de gasten het aangeven wij waren niet de enigen, who we had the pleasure of working with on Dumb and Dumber To. Bedankt voor je hulp, de paddestoel lage vuursche.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@foto-aviones.com
Adverteren op de portal foto-aviones.com