Foto op weerbestendig canvas


12.10.2019 Auteur: Mariano

Hulp nodig? De doeken van FotoOpCanvas. De volgende bestandsextensies worden door ons ondersteund: png, jpeg, jpg, tif, tiff en pdf.

Dat kan! Al het grote canvas printen gebeurt op een 2 of 4 cm dik, stevig canvas. Jouw eigen foto op tuinposter. In onze besteltool kun je namelijk tekst toevoegen aan je foto. Giftshop verlaten. Deze muurdecoratie past in elk interieur. Dit wordt ook wel een tuinposter genoemd.

Bestel je topdoek of kies een ander foto op weerbestendig canvas fotoproduct. Ben jij op zoek naar een foto op canvas voor buiten! Ze kunnen ook in de tuin worden opgehangen. Voor een kleine meerprijs kun je kiezen voor bijvoorbeeld een fotocollage op canvas of een canvas drieluik. Meest populaire formaten canvas voor buiten.

Een foto op canvas is dus niet onze enige specialiteit, maar ook andere producten zoals een tuinposter kun je het beste op onze site bestellen. De af te drukken foto wordt op kwaliteit gecontroleerd en bij goedkeuring wordt de bestelling in productie genomen.

Sorry, we kunnen je bestand niet verwerken. Sepia en zwart-wit zorgen voor een vintage uitstraling en door tekst toe te voegen, kun je details aan de foto toevoegen. Wilt u doorgaan naar:. Canvas afdrukken groot voor jouw interieur Een XXL canvas is een eenvoudige, betaalbare en creatieve manier om de lege muren thuis te decoreren.

Dan kun je gaan bestellen, wat bij ons erg gemakkelijk gaat. Tuinposters worden namelijk gemaakt van hetzelfde materiaal als canvasdoeken en zijn bestand tegen alle soorten weersomstandigheden! Een canvasdoek wordt echter op een frame gespannen, terwijl een tuinposter gewoon zonder frame opgehangen kan worden.

  • Wil je graag een foto op aluminium voor buiten in de tuin of op het balkon?
  • Fotografen Offerte aanvragen Contact.

Jouw favoriete foto staat mooi op een tuinposter. Met een tekst op canvas maak je het nog een stukje persoonlijker. Tuincanvas maatwerk Photogifts. Home Canvas! Maak je daar dus maar geen zorgen over.

Foto voor buiten

Je kunt gratis jouw foto omzetten naar zwart-wit of sepia tinten en tekst toevoegen aan je foto. Dit ophangen is erg makkelijk en zelfs met twee linkerhanden gaat dit lukken. De foto op canvas groot of klein, zorgt voor opvallende wanddecoratie, of het nu voor thuis of ergens anders is.

Jij bestelt, wij doen de rest!

Ook kan onze vormgever professioneel, en nog veel meer herbergen, voor een kleine meerprijs, vanwege het grote aantal verschillende smaken. Minimaal formaat: Maximaal formaat: Dikte materiaal: Kleur: Structuur:. Met voldoende ruimte op een XXL canvas kan een XXL canvas voldoende kennis over een bedrijf, al dan niet begeleid door een foto op weerbestendig canvas nofilterCrisisteam. Een cadeau voor lange tijd bij jouw dierbaren aan de wand.

Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Herinneringen aan de muur met een foto op canvas

De bannerdoek van tuincanvas is een stevig en weerbestendig materiaal. Snel naar Fotocollage op canvas Meerluik op canvas Canvas voor buiten Goedkope foto op canvas Grote foto op canvas Canvas aanbieding Contact Vacatures.

Voor een kleine meerprijs kun je kiezen voor bijvoorbeeld een fotocollage op canvas of een canvas drieluik.

Canvas voor buiten Een foto op canvas voor buiten is een ontzettend leuke manier om jouw tuin te decoreren. Sitemap   Privacy policy   Algemene voorwaarden   Armband met naam kind man. Meest populaire formaten canvas voor buiten. Contact Veelgestelde vragen Contact. Wanneer je de foto van jouw keuze gepload hebt, familiefoto of dierenfoto op tuinposter, kun je de uitsnede!

Tot op de centimeter nauwkeurig bepaal je zelf hoe groot het doek moet worden. Onafhankelijk als beste foto op weerbestendig canvas door:   Social Media? Zo lang mogelijk genieten van jouw foto op canvas voor buiten, foto op weerbestendig canvas.

Over dit artikel

Dan kun je er eventueel ook nog een ophangsysteem bij bestellen. Deze muurdecoratie past in elk interieur. Waar een canvasdoek op een frame wordt gespannen, kun je een tuinposter gewoon ophangen.

Kies formaat breedte hoogte in cm. Tuinposter of tuindoek met buizenframe Naast de tuincanvas kun je ook kiezen voor de tuinposter?

Allereerst selecteer je de tuinposter en vervolgens upload je de foto van jouw keuze.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@foto-aviones.com
Adverteren op de portal foto-aviones.com