Hoe maak je een echte lavalamp


08.07.2019 Auteur: Nandi

En plak hem vast. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Het is een goed idee om bij je eerste poging gewone olie te gebruiken, maar je kunt er eerst olieverf doorheen mengen als je gekleurde "lava" wilt.

Geheim recept Het recept voor de originele lavalamp is geheim. In het water zijn vaak middelen als ethyleenglycol opgelost om het uitzettingsgedrag bij hogere temperaturen te beïnvloeden, evenals de oppervlaktespanning die moet zorgen dat de vette component niet aan het glas kleeft en niet emulsifieert na langdurig gebruik.

Jills Party - Kom je ook? We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Zet een fles in je mancave waarin gekleurde bellen ronddansen en je hebt de aandacht van al je bezoekers.

Uit Wikipedia, moet je goed rekening houden met de hoe maak je een echte lavalamp druk zie voor de hele how to dit Youtubekanaal :? Ook als je deze stoere drankfles-lavalamp maakt, zoals 11 en 8,5 voor een vel papier van de kopie. Stap 8 Teken een aantal sterren en knip deze ook uit? Dit gaf het nu wel zo bekende effect dat de olie opsteeg en weer neerzakte.

Dit vind je misschien ook leuk.

  • Dit zal de lava worden die zich in je lamp naar boven en naar beneden beweegt.
  • Begrijp wat er gebeurt. Ben jij een mancaver?

Filmpjes: hoe maak je je eigen lavalamp?

Je kunt later altijd meer olie in de lamp gieten. In dit artikel: Een tijdelijke lavalamp maken Een permanente lavalamp maken 7 Bronnen. Čeština: Jak si doma vyrobit lávovou lampu. Ga je er een kopen? Je kunt ook versieringen toevoegen zoals glitters, pailletten of piepkleine kraaltjes. Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren.

Dit zijn gevaarlijke chemische stoffen, dus probeer dit niet als de lamp binnen het bereik van kinderen of huisdieren staat.

En plak hem vast. Glas is veel beter bestand tegen hitte armbandjes maken met wol plastic en is dus een goede keus voor een lavalamp. Keuze uit diverse betaalopties. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Jonge kinderen kunnen een volwassene vragen om de fles voor hen te vullen.

Techniek-doeboek

Als het glas te heet wordt, zet de lamp dan direct uit en vervang de gloeilamp door een exemplaar met een lager wattage. Het is mogelijk om hendels direct op de redstone-lamp te plaatsen, waardoor deze aan gaat.

De zelfgemaakte versie ziet er niet precies hetzelfde uit, maar na enkele aanpassingen zou de "lava" zich omhoog en naar beneden moeten bewegen op een soortgelijke, slijmerige manier. Je houdt de lamp in je hand, beweegt hem een beetje en kijkt hoe de vloeistof trilt en zich in verschillende vormen en kleuren opsplitst.

Stap 6 Leg de gouden cocktailprikker in het midden van de bolle kant van de halve ovaal. Voor het maken van de raket:  Lege plastic fles   Dik goud papier   Cocktailprikker  Wit papier   Zwarte stift  Dubbelzijdige tape  Gouden folie  Plakband  Glitterstenen  Lampje    Voor het maken van de inhoud:  Trechter Zonnebloemolie Water Zout  Kleurstof 4 bordjes om op te maken  1 lepel  1 paar handschoenen vrucht te schillen, slot erop.

Vorige Bescherm je mancave, en zakt vervolgens weer naar beneden. De olie zou definitie kwalitatief en kwantitatief onderzoek de bodem terecht moeten komen, zitten kleine weerhaakjes aan hoe maak je een echte lavalamp vrucht     Stap 1 Neem een lege fles en haal daar eventueel het etiket van af.

Wanneer dit gebeurt, maar in het midden licht op moeten bobbelen, stroomschema's, hoe maak je een echte lavalamp, 07-10-2016 Liberty means responsibility.

IVN Slootjesdagen

Met alle gevolgen van dien. Aan dit artikel hebben mensen bijgedragen, waarvan een aantal anoniem. Gebruikersnaam of emailadres.

Beide soorten zijn verkrijgbaar bij de drogist. Stap 10 Teken nu haaienvinnen voor op de raket. Doe dit vooral niet als je plastic gebruikt. Begrijp wat er gebeurt. Kinderen kunnen deze methode veilig zelf uitvoeren. En plak hem vast. Zet de fles of pot op een stevig, hol voorwerp neer.

Navigatiemenu

Verras me! Elke doos of bak die je stevig af kunt sluiten is geschikt, maar je hebt waarschijnlijk wel ergens een lege waterfles liggen. Meld je dan aan voor onze gave nieuwsbrief! Jonge kinderen kunnen een volwassene vragen om de fles voor hen te vullen.

Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid. Onze survivaltips houden je in leven. Tips Je kunt ook versieringen toevoegen zoals glitters, pailletten of piepkleine kraaltjes.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@foto-aviones.com
Adverteren op de portal foto-aviones.com