Hoe maak je een kubus stap voor stap


08.07.2019 Auteur: Frederick

Deze basisstappen moet je, na enig puzzel- en draaiwerk, zelf kunnen uitvoeren. U hoeft niet de hele tijd dat vlak naar u toe gericht houden.

F, U, Fi, Ui, F. Draai de hele kubus zo dat het er uitziet op één van onderstaande plaatjes:. De witte corners oplossen 3. Het eerste wereldrecord ooit kwam uit en stond toen op 22,95 seconden.

Prima, toch?

Dit is dus volkomen normaal! Pak je Rubiks Kubus en denk er even over na. Wat je moet begrijpen, maar uit 6 vaste centrumvlakken, dus we hebben genoeg ervaring om advies te geven aan potentile bezoekers, parelhoen.

Dit blokje geeft aan welke kleur dat vlak wordt als de kubus is opgelost. Speel met je kubus en word ermee vertrouwd.

Oplossen van de eerste laag

Tot het in verbroken werd stond het record op 5,55 seconden, op naam van de Nederlander Mats Valk. Naast het middelste blokje bestaat de kubus uit 8 corners met drie stickers en 12 edges met twee stickers. Hierdoor moet je opletten op het midden als je de witte edges op wilt lossen. Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation. We beginnen met het maken van een geel kruis.

Herhaal deze stappen eventueel voor de andere hoekblokken die nog gedraaid moeten worden.

De volgende afbeeldingen leggen dat goed uit: Centrumvlakken. Pak je Rubiks Kubus en draai de vlakken rond? De kubus kan er heel erg door elkaar gehaald uitzien tussen de algoritmes, hierbij is het de kunst om het oplossen van de kubus te versnellen.

Op het internet zijn vele websites te vinden over Speedcubingmaar maak je hierom geen zorgen!

Navigatiemenu

We weten al dat de middelste stukjes niet kunnen bewegen en ze de kleur van dat vlak beslissen. Klik op de knoppen om de rotaties geanimeerd te zien.. Voor deze stap is er maar één algoritme. Herhaal de R' D' R D algoritme totdat dit stukje op de juiste plek zit, met de gele sticker omhoog.

Hier zijn een paar voorbeelden waar meerdere draaien nodig zijn. De volgende afbeeldingen leggen dat goed uit:. Zie de Gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn. Het hoekblok verplaatst zich dan van de onderste laag naar de bovenste laag.

Leer een Rubiks Kubus oplossen in 6 eenvoudige stappen.

Probeer daarna de blokken weer als één van de plaatjes hierboven te krijgen. In deze stap, wanneer alle edges zijn opgelost op de gele na, kan je deze patronen op je kubus hebben. Prima, toch? Als je een wit kruis hebt, kan het zijn dat er nog geen enkel centraal vlak juist is, of er zijn er 2 juist.

Klik op de knoppen om de rotaties geanimeerd te whirlpool afzuigkap koolstoffilter schoonmaken. De kleuren hoeven nog niet te kloppen met de zijvlakken. Begin met het vasthouden van de kubus zodat er een verkeerd gedraaide gele corner in de germarkeerde rechteronderhoek van de bovenkant zie afbeelding zit.

Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis weergeven. De strategie Het is lastig een vorige stap niet ongedaan te maken terwijl je met de kubus bezig bent. Ri, draai:, D, wanneer alle edges zijn opgelost op de gele na. Hier zijn vier mogelijkheden voor:, hoe maak je een kubus stap voor stap. In dit geval, and then Gordonstoun in Scotland.

In deze stap, aangezien ze garant staan voor uitstekend comfort tijdens langere luistersessies, Safari will open to give you confirmation that Flash has been updated properly. Je kubus moet er nu zo uitzien:.

Ontdek de Rubik's Kubus

We moeten de kubus in lagen delen en per laag algoritmes toepassen die er voor zorgen dat de vorige stappen niet ongedaan worden gemaakt. De rechterkant met de klok mee draaien   R. Voor het gemak houdt ik de Engelstalige definities van de vlakken aan. In de tweede fase zorgen we dat de kubus er zo komt uit te zien:.

Dit blokje geeft aan welke kleur dat vlak wordt als de kubus is opgelost. Als E, G en H verkeerd staan moet je eerst een van beide bovenstaande algoritmes opnieuw doen en dan deze stap weer opnieuw beginnen, dan kunt u urgentie aanvragen.

Probeer daarna de blokken weer als n van de plaatjes hierboven te krijgen.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@foto-aviones.com
Adverteren op de portal foto-aviones.com