Hoe start je een scooter zonder sleutel


15.09.2019 Auteur: Emi

Start nu en controleer of de bougie vonkt. Stekker uit de plug naar de gelijkrichter trekken. Wanneer je een scooter op deze manier wilt starten zijn er enkele zaken om rekening mee te houden.

Hieronder behandelen wij enkele voorkomende problemen en de bijbehorende oplossingen die u met scooters kunt ondervinden. Dit bevordert de soepelheid en vlotheid van het voertuig en geeft het voertuig de mogelijkheid rustig op gang te komen. Je scooter een nacht in de stad achterlaten is ook geen prettig idee. Klap het voetstuk uit en trap een aantal maal stevig op het pedaal. Herhaal stap 4 en direct erna stap 5 nogmaals en geef ditmaal een heel klein beetje gas bij tijdens op de startknop te drukken.

Hoe Werkt Het   Eerst vind je het contact, waar je normaal de sleutel in steekt. Toch zijn de metalen delen die bij het lopen van scooter gaan draaien slechts exact pas te krijgen door ermee te gaan rijden.

Benzine en accu Zorg er altijd voor dat er voldoende benzine in de tank zit en let op of de accu genoeg stroom heeft. Gebeurt er niets dan is er mogelijk een probleem met je accu!

De meeste scooters hebben een buitenkant van plastic panelen die op het frame zijn geschroefd. En dan hebben we het nog niet eens over de ongeplande wandeling. Je hand moet nu nat worden van de benzine.

Probeer even welke twee van de vier gaatjes het zijn.

De Oplossing Gelukkig zijn de meeste scooters relatief eenvoudig te starten zonder sleutel.

De Oplossing

Je scooter een nacht in de stad achterlaten is ook geen prettig idee. Er lopen twee draden vanuit de dynamo naar de CDI unit. Bij het uitstaan van de standaard zal de scooter door een beveiliging niet starten - klap de kickstater aan de zijkant uit - doe de sleutel in het contact en draai deze naar rechts op het volgende symbool - knijp de linker handrem in dit is namelijk ook een beveiliging - trap enkele malen stevig de kick starter aan - liefst geen, maar indien nodig slechts een klein beetje gas geven Inrijden scooters.

Probeer te starten. Mocht uw probleem er niet bij staan, of bieden de door ons geboden oplossingen geen uitkomst, dan kunt u voor technische support contact met ons opnemen. Onder het rechthoekige klepje of onder de rubber mat kan de accu gevonden worden.

Die kan stuk zijn. Koude start Alvorens de scooter te starten is het belangrijk dat eerst 3 keer de gashendel vol open wordt gedraaid?

Houd je linkerhand aan je linkerhandvat vast en je rechterhand aan je rechterhandvat vast of de buddygrip. Probeer even welke twee van de vier gaatjes het zijn. Monteer een grotere sproeier.

Geen Sleutel

Probeer tevens de zijstandaard een aantal maal in en uit te klappen omdat de beveiliging soms kan blijven hangen. Je kunt ook eerst de stekker uit de gelijkrichter trekken en hier meten. Mocht uw probleem er niet bij staan, of bieden de door ons geboden oplossingen geen uitkomst, dan kunt u voor technische support contact met ons opnemen. Koude start Alvorens de scooter te starten is het belangrijk dat eerst 3 keer de gashendel vol open wordt gedraaid.

Sla stap 4 tot 7 over, terwijl wij je scooter weer in orde maken. Hoe start je een scooter zonder sleutel kunnen je een leenscooter aanbieden, en ga direct naar stap 8. Gebeurt er niets dan is er mogelijk een probleem met je accu. De kleppenspeling moet zijn in en uit 1 tiende van een mm Controle van de ontsteking Draai de bougie eruit en sluit deze aan op de bougiekabel.

Wij adviseren dan ook om de accu te ontkoppelen als de scooter voor langere tijd stil staat. Fijne reis.

De meeste scooters hebben een buitenkant van plastic panelen die op het frame zijn geschroefd. Mijn account Mijn account Bestelhistorie Verlanglijst Nieuwsbrief.

Klap het voetstuk uit en trap een aantal maal stevig op het pedaal. Wanneer je een scooter op deze manier wilt starten zijn er enkele zaken om rekening mee te houden.

Afwijkingen kunnen veroorzaakt worden door een defecte accu of defecte gelijkrichter. Mechanisch starten van de scooter vaak bij lege of matige accu - zet de scooter op de grootte standaard niet de zijstandaard - controleer of de rode knop rechts op het stuur naar beneden staat op het volgende symbool - controleer of de zijstandaard omhoog staat. Dat is niet zo handig, hoe kom je nu op je werk, hoe start je een scooter zonder sleutel, het ruikt immers net zo als die brokken die de pup eet.

Monteer een grotere sproeier. Als je zonder helm officieel niet mag rijden doe dat dan ook niet of neem een sluiproute. Als dat niet het geval is kan het ook zijn dat het lampje defect is of dat er geen lampje is. Klantenservice Contact Hoe start je een scooter zonder sleutel Sitemap. Wij adviseren dan ook om de accu te ontkoppelen als de scooter voor langere tijd stil staat.

B mijn scooter, een tweedehands Suzuki van ongeveer 10 jaar oud, is dat ook het geval. Het olietype hiervoor is SAE De accu wordt dan geladen.

Scooter start niet Er kunnen verschillende redenen zijn voor het niet starten van de scooter. Meestal zie zip scooter starten zonder sleutel de tellers of verlichting van het dashboard reageren als je contact maakt. Koude start Alvorens de scooter te starten is het belangrijk dat eerst 3 keer de gashendel vol open wordt gedraaid.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@foto-aviones.com
Adverteren op de portal foto-aviones.com