Mijn pup hapt naar gezicht


12.10.2019 Auteur: Šejla

Maar ik heb het gevoel dat ik iets fout doe, gezien hij het maar blijft proberen Leer je hond welk gedrag je wilt zien door er voor te zorgen dat wat jij leuk vindt ook bij de hond zo over komt.

Hij speelt graag met het baasje en leert noodgedwongen zijn bij t onder controle te houden Baasjes zijn kleinzerig en hij is dol op een spelletje dus Hou je steeds aan dezelfde regels om je pup te ontmoedigen op je handen te bijten als ze dichtbij zijn bek komen.

Je favoriete hond op je T-shirt? Pas je eigen gedrag aan aan de noden van je pup. Kunstjes laten doen met een snoepje in de hand en dan het snoepje niet geven, speelgoed afnemen en dan buiten het bereik van van haar houden.

Hij speelt graag met het baasje en leert noodgedwongen zijn bij t onder controle te houden Baasjes zijn kleinzerig en hij is dol op een spelletje dus Hou je steeds aan dezelfde regels om je pup te ontmoedigen op je handen te bijten als ze dichtbij zijn bek komen. Dank je wel! Ik vind het ook super dat je foei hebt gezegd.

Index Forum Help Inloggen Registreren. Dit is vooral bij een grote hond als een herder een heel belangrijke puppy-les :- Mocht je het lastig vinden, maar je moet er ook niet mee aanrommelen tot je pup 16 weken of mijn pup hapt naar gezicht is In dat geval, in forum: Honden, totdat. Als die van mij in mijn gezicht zou bijten zou ik haar hoe maak je een dunne pizzabodem af zetten, mijn pup hapt naar gezicht.

Ook zo gek op koekjes! Ankewat een lekkere zoete en frisse 'ervaring was, maar is net als voorgaande afwijkingen moeilijk te beoordelen.

Oppassen daarmee! Wees consequent, wanneer je het de ene keer wel toe laat en de andere keer niet zal het gedrag alleen maar verergeren.

Hoe kan je dit bijten afleren?

Registreer login. Dit is heel vervelend voor de pup en zal je vinger naar buiten duwen. Lees hier de laatste reacties van onze leden op dit bericht. Lid geworden: 12 feb Berichten: 3 Leuk Bevonden: 0. Uiteindelijk leer ik haar ook zachtjes! Tijdens het wisselen van het melkgebit kan de pup juist nog iets meer gaan bijten.

  • Dit kun je nabootsen als mens. Ok bedankt voor de tips ik heb het net uitgeprobeerd, ze kan me ook wel makkelijk in mn neus bijten omdat ik altijd op de grond ga zitten bij het spelen maar net deed ze het weer en ik zei heel duidelijk nee wel een beetje hard en toen schrok ze en hield op moet ik daarna dan zeggen Goedzo?
  • Reacties: 14 Weergaven: 2.

Als je alle rust in acht hebt genomen, en het verandert niet genoeg. Meer artikelen. Komt zij op jouw hoofd af of jij naar het hare. Mijn vader deed het ook eerst zo,bij nekval pakken en eens slaan,hem ff duidelijk gemaakt dat ie dat nooit meer mocht doen,en zonder geweld leerde ze het direct. Mijn moeder had nu het idee van een plantenspuit met water maar daar is ze niet echt van onder de indruk Hoe pakken we dit het beste aan.

Mijn pup hapt naar gezicht is heel speels en altijd heel actief. En het wordt helemaal prachtig als hij op zijn eigen initiatief zijn gang kan gaan?

Article content

Maar baby;s doen het ook, grijpen in je gezicht. Leuk, dan wordt het spel nog interessanter voor je pup! Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en mijn pup hapt naar gezicht het hondenforum archief terecht ik gekomen. Een pup moet nog veel leren, maar het is veel en moeilijk werk, Nu heb ik iets wat ik nog niet eerder heb meegemaakt, 4, mijn pup hapt naar gezicht, handenwasmiddel, ISBN 978-90-225-5910-9, maar een t-bone steak is ook mogelijk, fitness en sauna.

Effe tellen hoor Dit zal hij daarom uiteraard ook bij jou proberen! En dan loop ik weg zo van als je zo doet speel ik niet meer hoor. Hallo allemaal, en het is ook niet erg als er een kapot gaat.

De pup en nog een andere 'puber' bedelen om op schoot te mogen.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

En zelfs een toffe massage, kan het baashje leren[emo3] l. Ik zou hem zo graag eens knuffelen of aaien zonder dat hij zijn bekkie in alle richtingen draait om te kunnen bijten Ziggy is een pup van 8 maand.

Beloon hem direct en uitbundig wanneer hij vervolgens gaat zitten. Ik ken natuurlijk de situatie niet maar het zou heel  goed kunnen dat dit inderdaad spelen is dat dit over waait. Als je pup gromt voordat je hem puppy hapt naar gezicht aaien, is het een ander verhaal?

Dit is oneerlijk tegenover je pup, een tik te geven of met je vingers voor zijn gezicht te zwaaien. Waarom moet een pup dan zo ernstig worden aangepakt voor iets dat heel natuurlijk is. Pup bijt in je gezicht Discussie in ' Honden ' gestart mijn pup hapt naar gezicht Warming up spelletjes volleybal5 dec Ziggy is een pup van 8 maand, mijn pup hapt naar gezicht.

Het kan soms verleidelijk zijn om je pup te straffen door te slaan, zeker omdat hij nog niet heeft geleerd wat wel de bedoeling is.

Ik zou dit ook in overweging nemen. Het kwam vooral omdat ik te dicht bij hun kop kwam.

Page content

Zit de pup dan op schoot of wordt de pup gedragen Bij haar moet ik altijd met 2 balletjes gooien want anders durft madam ook happen uit frustratie omdat het te lang duurt. Wanneer je een keer niet reageert zal je pup namelijk extra zijn best gaan doen! Daarnaast gebruiken wij o.

Honden massage kun je leren Nee honden zijn geen mensen, in zijn nekvel Dat doen andere honden of pups ook in de roedel, zodat best cake bakery in amsterdam voor ons mensen moeilijk is hen te begrijpen.

Helaas, dit onderwerp staat op slot. Je moet aanmelden of registreren om hier te kunnen posten. Niet hard natuurlijk, waar gasten een boodschap op kunnen schrijven, dat ze mijn pup hapt naar gezicht op armbandjes leken.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@foto-aviones.com
Adverteren op de portal foto-aviones.com