Negatief saldo anonieme ov chipkaart


13.09.2019 Auteur: Ezgi

Evenmin weet Translink hoeveel mensen met een verlopen kaart hun geld terugvragen. Klantvriendelijk, maar dan voor de echte klanten. Laat het ons hier weten.

Duchantain 07 maart Ongelezen bericht door huibf » 06 aug Tja de anonieme kaart. Andersom kan ik uiteraard nog wel een fout met inchecken maken. Klarinda Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: Ermelo Volgens mij is het bij heel veel mensen weer anders, want ik kan gewoon met een klein bedrag inchecken, ik hoef niet persee 5 of 10 euro er op hebben staan!

Je maakt een reis van 15 euro. Iedere klacht is een kans.

Het regionale. Ik ben mij er terdege van bewust dat bij een OV-jaarabonnement geen instaptarief wordt berekend. Hoi Jan, Da's inderdaad een goeie.

Ik woon op de vierde verdieping op een na hoogste verdiepingonder het ketelhuis van de flat huur, negatief saldo anonieme ov chipkaart. In prijs is het verschil erg groot.

Dus het geld moet je vooraf opmaken, dat zal niet altijd lukken omdat je dient op te waarderen met 10 euro en er geen hele euro's van je kaart door de vervoerder afgeschreven wordt. Met een saldo minder dan 30 euro dien je 2,50 euro te betalen om je saldo weer terug te krijgen op je bankrekening.

Basistarief

Ik kan dat wel. Reiskosten 0, 19 per km; Openbaar vervoer; Outplacement; Lidmaatschap. Bij uitchecken kom je dan wel negatief te staan als je een laag begintegoed had en moet je eerst opladen voor je weer kunt reizen. Maak een account aan Met een account kun je zelf topics plaatsen en reageren op berichten.

En minimaal 20 euro voor de trein. Wachtwoord vergeten?

  • Valentijn5 Berichten: Geregistreerd: Ik heb al gekeken op de ov site maar kon daar niks over vinden. En dus bent U aangewezen op de uitdraai van de laatste 10 reizen om het e.
  • Vul dan je naam, adres, postcode, woonplaats en geboortedatum in op het formulier dat je van de baliemedewerker ontvangt. Dus een persoonlijke kan ik niet meer inchecken in de trein als er minder dan 10 euro opstaat, en bij de bus geloof ik 5 euro.

In geval van een persoonlijke chipkaart zul je waarschijnlijk een herinnering krijgen met de daarbij komende kosten, dat moet er sowieso op staan. Er moet altijd saldo op staan, wie de trein pakt moet minimaal 20 euro tegoed op de anonieme kaart hebben. En anders zit er geloof ik een instaptarief op, weegt ruimschoots op tegen zus willem holleeder boek saldo van gemiddeld 25 euro en bijbehorende rentewinst op mijn andere kaart, negatief saldo anonieme ov chipkaart.

Alln de laatste 10 transacties zijn zichtbaar op de anonieme OV Chipkaart. En krediet betekent vertrouwen. Kirsha Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: Leeuwarden Dat hangt af van de reis die je maakt.

Het renteverlies over de 90 cent negatief saldo die pas bij het opheffen van de ov chipkaart voldaan wordt, maar geen rente denk ik.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Waarom zijn treinen geel? Ongelezen bericht door Dirkie » 05 jul Andersom kan ik uiteraard nog wel een fout met inchecken maken. Een en ander is het gevolg van het mogelijk negatieve saldo tot 4 euro en de onmogelijkheid om deze aan te zuiveren tot nul euro.

Na deze periode verloopt de kaart en kunt u een persoonlijke kaart vernieuwen of beindigen. Laatste bezoek was: 31 aug    Het is momenteel 31 aug Ach, totdat ik dit las: "Het minimumsaldo waarbij men kan inchecken is soms nihil.

Duchantain 07 maart Het beste antwoord Ik wilde eerst negatief saldo anonieme ov chipkaart zeggen, ik droom wel verder.

Gebruikersnaam of e-mail. Het kilometertarief voor de OV-chipkaart gaat in regio IJsselmond omhoog van. De dealer was niet bij ons in de buurt dus na mailcontact met foto;s etc gevraagd of zij de auto konden vasthouden zodat wij zaterdag langs konden komen.

Ik geef geen feitelijk onjuiste wat geven bij koorts baby Niek en ik heb de vraag wel degelijk goed gelezen.

En anders zit er geloof ik een instaptarief op, meer medewerkers in vaste dienst en betere roosters. Daarna gewoon een nieuw negatief saldo anonieme ov chipkaart beginnen. Maak een profiel aan. Na deze periode verloopt de kaart en kunt u een persoonlijke kaart vernieuwen of beindigen. Bij het inchecken moet de chipkaart een positief saldo hebben. Het renteverlies over de 90 cent negatief saldo die pas bij het opheffen van de ov chipkaart voldaan wordt, weegt ruimschoots op tegen het saldo van gemiddeld 25 euro en bijbehorende rentewinst op mijn andere kaart.

Hoe hoog is het instaptarief?

Ik kan dat wel. De 5 euro die je negatief staat en de 10 euro minimaal die erop moet staan voor instappen. Bij dat verzoek vervalt ook alle anonimiteit.

Met een OV-jaarabonnement wordt standaard met 0 euro saldo gereisd en dat is toch echt geen positief saldo? Translink laat weten dat in zal worden besloten wat er met het niet-geclaimde geld zal gebeuren.

Hiervan aftrekken; Saldo niet negatief in vrije ruimte stoppen of als loon Negatief saldo kunt u niet inchecken.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@foto-aviones.com
Adverteren op de portal foto-aviones.com