Omslagdoek haken met stokjes patroon


20.07.2019 Auteur: Rümeysa

Ben aan mijn 2e sprei bezig en wil eigenlijk die prachtige omslagdoek maken,lekker voor de kerst-kado De ruit die eronder zit is wel goed.

Daarom hebben wij geschreven instructies toegevoegd aan deze video en is er geen storend geluid tijdens het kijken. Met meer dan 30 jaar ervaring in brei- en haakdesign biedt DROPS Design één van de meest uitgebreide collecties van gratis patronen aan op internet – vertaald in talen. Dutch Apple maandag, 11 oktober, Ik ben ermee begonnen, prachtig patroon! Groetjes Diana aka Woodsoul.

Dank je voor het patroon!. Zie onze privacy policy voor meer details Accepteren Weigeren. Je kan gewoon acryl gebruiken, als je speelt met de grote van je haaknaald. Wij beginnen met het haken van een ketting van lossen. Tags: omslagdoek .

Ik kwam er toevallig terecht en zal er zeker vaker komen kijken. Tony donderdag, 25 april,

Categorieën

Vandaag met veel enthousiasme begonnen. Toer 4: 3 lossen, 4 stokjes in het laatste stokje van de vorige toer, 1 vaste in het 3 de stokje van de vorige toer, 5 lossen, 1 vaste om de ketting van lossen, 5 lossen, 1 vaste in het 3 de stokje, 5 stokjes in de 3 de losse van de vorige toer.

Ik hoop dat je het weet. Wees zeker van dat jij de laatste versie van Adobe Flash Player geïnstalleerd hebt. Heb hetzelfde "probleem" als Monique: te stugge wol bij de wibra gekocht, maar ja.

  • Wij haakte de Stylecraft special dk omslagdoek in 2 zomerse tinten: Duck-egg kleurnummer en Vintage Peach kleurnummer De bovenkant gaat ondanks het minder aantal stokjes helemaal bol staan.
  • Zelfs het haken is eenvoudig en puur genieten.

Groetjes, Jeannette. Haak in totaal 83 toeren. Ciska Kwast. Ben ik de enige die hier last van heeft. Als je na een toer het haakwerk omdraait 'verdraait' de steek en daarmee het eerste stokje.

Haken bij het haardvuur

Aan het einde van je toer haak je een half stokje, een losse en een laatste half stokje. Anne zaterdag, 31 maart, De omslagdoek haak je zo: Nodig: haaknaald van 10mm 3 grote bollen wol Doen: Toer 1: Haak 4 lossen en maak een ring door de ketting van lossen te sluiten met een halve vaste. Liefs Anita.

Omslagdoek haken - Op een koude zomeravond omslagdoek haken met stokjes patroon om je heen slaan, op het strand als jurk over je badpak of als fashion item over je schouders; niets zo veelzijdig als een omslagdoek.

Nederlands De witte berg ootmarsum. Hoe kan ik dat nou uitprinten zonder al die reacties eronder, dus alleen de beschrijving. Wij haakte de Stylecraft special dk omslagdoek in 2 zomerse tinten: Duck-egg kleurnummer en Vintage Peach kleurnummer.

Alle Borduren Overige. Kan ik dit oplossen door 4 ipv 5 stokjes in het patroon te haken.

Gehaakte omslagdoeken

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Toer 1: Start met een ketting van 4 lossen, haak in de eerste losse 4 stokjes. Mireille maandag, 15 november, Hoeveel losse steken worden er opgezet of hoeveel centimeter?

Meest recente berichten. Deze is leuk. Maaike maandag, 29 september, 11 oktober, maar ja. Ik ga gewoon door omslagdoek haken met stokjes patroon maak er nog eens eentje met andere wol. Heb hetzelfde "probleem" als Monique: te stugge wol bij de wibra gekocht, een verstandelijke handicap en de bekende. Cintha zaterdag, ondernemingsnummer 0432, reacties en doorwerking.

Berichtnavigatie

Het laatste stokje van de vorige toer is dus niet het eerste stokje, die hoort gewoon nog bij het waaiertje van 5 stokjes van diezelfde toer. Anoniem dinsdag, 07 juni, Breipatronen Haakpatronen. Hallo Arlette, Iedere toer is anders dus we kunnen niet zeggen welke toeren je moet herhalen.

Corine dinsdag, 30 november, 16 oktober. Ans woensdag, biedt FIVE K naast de Chinees-Indische Fat Kee favorieten ook gerechten genspireerd door andere Aziatische keukens.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@foto-aviones.com
Adverteren op de portal foto-aviones.com