Planken in trapkast maken


12.10.2019 Auteur: Lauryn

Champagne wordt hierin bij de eerste opleg opgeslagen, met als doel om na een heel gedoe van regelmatig keren en steiler zetten het bezinksel in de hals, tegen de kurk aan te krijgen. Slaapkamer idee gezocht.

Wij kwamen er ook elke keer niet aan toe.

Ik wilde expres geen wit in de voorraadkast, omdat het echt een hele donkere kast is. Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment. Je mocht er eens tegenaan stoten Dus ik moet er incidenteel nog wel in kunnen. Beau ter Ham schreef: Henk, Als je volgens mij in een goede balk gaten boort waar de nek van de fles onder een hoek in kan heb je ook al een wijnrek Bijna goed Klusservice Klusidee Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Andere mogelijkheid is: Maak er een ladenkast van, zo kun je ook de gehele diepte benutten.

Ik heb hem trouwens gewoon van een huismerk :. Creatief idee trapkast. We hebben zelf twee deurtjes gemaakt die echt HEEL leuk zijn geworden. Ik kwam bij het uitzoeken van de dozen veel dingen tegen die over datum waren. Dat de flessen soms bij een slijter of wijnhandel ook in een dergelijk rek staan heeft eigenlijk geen functie meer - maar het staat wel leuk, planken in trapkast maken.

Probleem is dat de ingang naar de kruipruimte in deze trapkast zit.
  • Dus haal die kurken er alvast maar af.
  • Wat is Island Grey een mooie kleur zeg!

Heb je een soortgelijke klus?

Tof dat je hem een mooi kleurtje hebt gegeven. Ik krijg helemaal zin om een voorraadkast te gaan maken, haha! Die kleur blauw is erg mooi. De plank boven de deur is er nu ook uit. Mooie indeling heb je gemaakt met de planken. Maar ik heb dezelfde kleur laten mengen in huismerk verf. Ik heb het aangepast in de post!

  • Ziet er mooi uit.
  • Ik vind het juist heel cool en ook logisch dat je tijd steekt in een kast als deze.

Ik wilde in eerste instantie een houten vloer maken, maar ik heb de meterkast wel een beetje onder handen genomen. Wij zitten nu in een huurhuisje waar je praktisch niks mag veranderen, maar ik vind de betonnen look ook wel leuk in de kast!

En de kruipruimte is erg koud en klam. Blijft altijd lastig met dit soort kasten,je hebt ook van die platte langwerpige kratten,die zou je onderin kunnen gebruiken Henk, Hoe kan ik beste de planken zagen. Ik zou je organische mest wat is dat niet aanraden om je Chateau Petrus planken in trapkast maken die manier opgeslagen rustig op dronk te laten komen, planken in trapkast maken.

Dus ik denk dat zij er ook een voorraadkast van hadden gemaakt. Ziet er mooi uit.

Lastige spullen

En ik wist eigenlijk niet eens wat wat er allemaal stond. X Shifra. De afgelopen weken ben ik in de avonden druk bezig geweest met de voorraadkast. Ziet er mooi uit.

Wij zijn er nog niet aan toegekomen om plankjes te maken in de kelderkast deze is wel al geschilderd. Maar ik heb dezelfde kleur laten mengen in huismerk verf. Ik dacht dat die meer groen is. De woonkamer reno: het begin. En ik wist eigenlijk niet eens wat wat er allemaal stond. Dus haal die kurken er alvast maar af, planken in trapkast maken.

Reader Interactions

En een prachtig kleurtje op de muur! Ik houd van dit soort voortgang en make-over posts! Henk op 31 Januari ,   Gewoon losse planken en waar ze samen komen een extra steun of een plankje onder schroeven.

Pagina 1 van 2 Ga naar pagina 1 2    Volgende. De woonkamer reno: het begin.

  • Zie de volgende foto, zo zag het er afgelopen half jaar uit!
  • Er staat nog een blogpost in de planning over donkere ruimtes en kleuren en waarom je geen wit moet kiezen!
  • En ik ben zo blij met de indeling.
  • Trouwens zo handig die planken tot aan de trap.

De extra belasting die ontstaat op de hals die ook altijd een vloeiend verloop heeft - color line hirtshals kristiansand voor de krachtverdeling kan een champagnefles dan ook prima hebben. Ik ga dit eens in het echt uitmeten en laten inwerken.

Het ziet er niet uit, omdat je ze dan laat liggen. Voor noodgevallen. Als je volgens mij in een planken in trapkast maken balk gaten boort waar de nek van de fles onder een hoek in kan heb je ook al een wijnrek Bedankt voor de tips. Dus al je tips zijn welkom. Home Klusservice - Vakman in de regio Forum. Lassen een goed idee, planken in trapkast maken.

Afmetingen van het meubilair in cm:

Waldy op 30 Januari ,   Andere mogelijkheid is: Maak er een ladenkast van, zo kun je ook de gehele diepte benutten. In dat geval ligt de wijnfles verkeerd om om lang te bewaren. Ja, toffe kleur hè!

Het luik moet er uit worden getild en weegt iets meer dan 25 kilo. Die kleur blauw is erg mooi. Henk op 30 Januaripeter je buren.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@foto-aviones.com
Adverteren op de portal foto-aviones.com