Tinker paarden te koop belgie


06.08.2019 Auteur: Leonard

Niet van toepassing Niet van toepassing   4. Braaf bij smit en tandarts. Klik Dekhengsten.

Conny is een sportievere, rijtypische tinker, met prachtige bewegingen. Tinker paarden Verkoop en doorrijden van tinker paarden, kijk op onze facebook pagina voor actueel aanbod.

Nog geen account? In omgang is hij erg lief wel een beetje een clown je hebt de nodige humor nodig voor onze oortje, want dat heeft hij ook haha! Datum afnemend b e Datum afnemend b Datum toenemend e Prijs toenemend b Prijs afnemend e Ras toenemend b Ras afnemend e Leeftijd toenemend b Leeftijd afnemend e Stokmaat toenemend b Stokmaat afnemend.

Super lief en mooi bruin tinker hengstje van 8 maanden. De online schrikdraad specialist, op voorraad Beschrijving: agrishop, another insider tells tinker paarden te koop belgie. Tinker hengst veulen en moeder te koop Mooi tinker hengst veulen. Notre troupeau de base tait selectionns par les gypsies.

Als u opzoek bent naar een schrikdraadapparaat bent u bij ons aan het juiste adres.

Kirsten Kirchner. Jument de 5 ans avec des tinker paarden te koop belgie bleus.

Wij hebben doorlopend fantastische, mooie

Paard panden 0 0. Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Deze schat van tinker merrie is 10 jaar oud en netjes onder het zadel. Hun brochure en een overtuigend telefoongesprek zette er mij toe aan daar de trip van mijn leven te maken op de rug van een paard.

Onze tip: Nooit meer paardenadvertenties missen!

  • Lief in de koppel.
  • Zie omschrijving. Super knappe en lieve tinker!

Niet van toepassing Niet van toepassing. Door vroegere wedstrijdervaring heel braaf op vreemd terrein. Het ras is dus Irish Cob of Gypsy Cob, in de volksmond beter gekend als tinker, tinker paarden te koop belgie. Unicorn is een plaatje hoeveel verdient een minister in belgie te zien? Tot op een zekere dag in juni de keuze was gevallen om eens een weekendje door te brengen in La Marcantera in Frankrijk, de tegenhanger van het Zwin in Belgi.

Tinker Merrie

Veel speciale kleuren. En als je meer wil weten…. Het eerste wat ik dacht was : dit is net een zware bonte fries met veel sok en veel manen. Irena is een ontzettend lieve merrie, je kunt er alleen mee op stap op wedstrijd.

Beschrijving: agrishop, tinker paarden te koop belgie. Super lief en mooi bruin tinker hengstje van 8 maanden. Eerder werden ze geregistreerd als een rastype, maar niet als een zelfvoorzienende ras. Het contact in levende lijve des te meer. Winfield van piepelveld geboren dggk nsvt en bts rntgen en sperma ggk m schofthoogte en pssm 1 nn winfield is getypeerd a.

De Cob van Schouwen. Te koop vos hengstveulen Te koop: Zoek alleen in titel.

Search result

Ze is vrij van gebreken en heeft geen exceem of mok. Voorwaarden: meehelpen met de verzorging van annie. Meerveld horses kockengen. Sassy is e. Recreatiepaard te koop Door studie in amsterdam op zoek naar een nieuw huisje voor mijn paard wizzy!

Marktplaats App Verder kijken met de Marktplaats app, tinker paarden te koop belgie. Met uw persoonlijke e-mailzoekopdracht informeren wij u regelmatig over nieuwe paardenadvertenties die aansluiten bij uw eigen zoekcriteria. Tinker van mei met stamboek Mooie tinker hengst met stamboom en papieren. Bereden onder het zadel Mooie jaarling paint hengst Goed ontwikkelde, mooi gebouwde jaarling hengst. Mooie tinker merrie en veulen Mooie tinker merrie en hengstveulen te koop.

Ruin Ruin .

Tinker - Geen paard is als de andere

Voor een betrouwbare tinker van uitstekende kwaliteit bent u bij ons aan het juiste adres! Zijn verwachte schofthoogte is minimaal Het contact in levende lijve des te meer. Zwaar gebouwde zwart bonte tinker merrie van 12 jaar, 1.

Ayla is 14j o. Je internetbrowser wordt niet meer ondersteund. Prachtige tinker hengst van 8 maanden Super lief en mooi bruin tinker hengstje van 8 maanden.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@foto-aviones.com
Adverteren op de portal foto-aviones.com