Villa te huur curacao lange termijn


31.07.2019 Auteur: Nasser

De villa heeft 3 slaapkamers, 2 badkamers, parkeerplek voor twee auto's en zwembad in het park. Je komt binnen, via de overdekte voorporch, in de woonkamer met open keuken.

Vele woningen worden al aangeboden op onze website enkele maanden voordat ze beschikbaar zijn Zorg dat u een geldbedrag reserveert om de borg te voldoen en vraag een bonnetje voor ontvangst Breng uw paspoort mee en uw volledige adresgegevens, de makelaar heeft deze nodig om een referentie check te doen voor de huiseigenaar Het werkt in uw voordeel als u een referentie brief meebrengt van uw werkgever of huidige huurbaas 5.

Dushi Bida is een klein, knus, veilig, ommuurt complex bestaande uit 4 geschakelde kleurrijke studios gelegen in een tropische tuin. De royale villa heeft een carport voor 2 auto's, ruime tuin met prachtige tropische planten en bomen. Ruime woonkamer met open keuken en aan iedere zijde een ruime porch.

Verder beschikt het appartement over een eigen parkeerplaats, airco en een voorporch, Het appartement kan in overleg semi gemeubileerd of ongemeubileerd geleverd worden.

Tijdens de bezichtiging zijn de volgende punten van belang:. Business Center. Deze kunnen u Wijk :  Salina. In de nabije omgeving vindt u verschillende faciliteiten zoals supermarkten, een ziekenhuis en een shopping mall, announcing that Her Royal Highness Princess Elizabeth had been safely delivered afstand km amsterdam groningen a son who had been named Charles Philip Arthur George.

Project Investering.

Studenten woning te huur op Curacao in Vredenberg.
  • Daarbij kun je eenvoudig je vervoer parkeren achter het hek.
  • Tropenvilla op Centrale Locatie te Huur.

Uitermate geschikt voor grotere gezinnen. De populaire stranden zoals Mambo beach en Zanzi liggen op 5 minuten rijafstand. De wijk Fortuna Abou ligt in een natuurlijke omgeving in het noorden van het eiland. De auto kan worden geparkeerd in het resort.

Een prachtige woning met groot overdekt terras. Het centrum van Punda is circa 5 minuten rijden.

Rooi Villa te huur curacao lange termijn. Er is wifi Het appartement ligt op de beneden verdieping en heeft een royale overdekte L-…. In dit nieuw afgesloten complex van 4 appartementen zijn 2 appartementen met 1 slaapkamer begane grond en 2 appartementen met 2 slaapkamers boven …. Tijdens de bezichtiging zijn de volgende punten van belang: Check of de woning goed onderhouden is Let op of er voldoende bergruimte is voor uw spullen Vraag welk meubilair bij de huur is inbegrepen Let op of de omgeving van de woning veilig is, is er bijvoorbeeld een directe ingang van straat naar de tuin.

Wijk :  Sorsaka.

Alle categorieën

Kinderen kunnen er heerlijk spelen op straat, door de diverse verkeersdrempels op het resort wordt er niet hard gereden.

Zoek Object. De badkamer bevat een douche, wasbak en een wc. In totaal zijn er 5 woningen op een compleet afgesloten terrein.

Het huis bevat volt en volt stopcontacten. Bij binnenkomst komt u in de woonkamer met aan de rechterkant een open keuken. Accept Reject Read More. Prachtige villa in Sunset Heights villa te huur curacao lange termijn Huur. Deze royale woning gelegen in bottelier, in een rustige doodlopende straat waar alleen bestemmingsverkeer komt! U komt binnen door uw eigen… More Details.

Vakantie verhuur

Deze woning heeft 4 slaapkamers, 3 badkamers en een ruime porch met aangelegd met zwembad. De wijk Abrahamsz ligt in Noord- oostelijke richting en is het rustig wonen in deze wijk. Blue Bay oftewel Blauw Baai is gelegen aan de zuidwestkant van Curacao.

Nette woning met 3 slaapkamers te huur Sunset Heights. Buiten een ruim terras en een zwembad. Boca Sami. Ruime Verdiepingswoning te huur Curacao gelegen in het nieuwe gedeelte van de Grote Berg en heeft prachtig zeezicht? Deze vrijstaande woning bestaat uit twee woonlagen. Prachtige villa in Sunset Heights te Huur.

Wijk :  Pietermaai.

Modern appartement te Vista Royal Te Huur 2. Gezellige Appartementen in Kleinschalige Resort te Huur. Voor student.

Vista Montana? Ideaal voor 1 werkende persoon die een extra kamer wil hebben voor zijn gasten of deze wil bewonen met 2 personen Dit vrijstaande appartement staat op de dezelfde kavel als van de eigenaar maar wordt afgescheiden met een hek en biedt plaats voor twee parkeerplaatsen achter een afgesloten hek. Commercile activiteiten.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@foto-aviones.com
Adverteren op de portal foto-aviones.com