Vrouwen komen van venus mannen van mars voorstelling


04.10.2019 Auteur: Allert

Ik heb dubbel gelegen van het lachen, veel was misschien wel bekend terrein maar hij bracht het erg leuk. In MV 2 worden anekdotes afgewisseld met een flinke dosis pseudo wetenschap.

Dat mannen en vrouwen niet gelijk, maar wel gelijkwaardig zijn weet iedereen. Een schoonmoedergrap? Wellicht biedt zij inspiratie voor een twist, de diepgang of originaliteit waaraan het MV 2 ontbreekt. In MV 2 worden anekdotes afgewisseld met een flinke dosis pseudo wetenschap. In de humoristische lappendeken die de voorstelling is geworden, hopt Stapel van cliché naar cliché.

Elders De Telegraaf. Huub Stapel en Cyriel Guds spelen de hoofdrollen in de theaterbewerking van Intouchables! Bess schreef:. Tim Rouschop Share. Dat mannen en vrouwen niet gelijk, maar wel gelijkwaardig zijn weet iedereen.

Nieuw verschenen:

Elisabeth Oosterling 16 januari En tijdens hun sacrale samenzijn gaat het dus nooit over wissewasjes als humeur of emoties. Search for:. Met zijn vernederende versiertrucs was Julien Blanc de controverse van afgelopen jaar.

Het zijn de bekende grapjes die al jaren gemaakt worden. Maar blijkbaar kun je heel veel lezen zonder op iets origineels te stuiten. Fascinerend aan Vastgoed B.

Dan komt Kurt Defrancq op en begint te vertellen over zijn jeugd. Name Email Website. Hoe hij als klein kereltje andere spelletjes speelde dan de meisjes, rechts voor de vrouwen. Links is voor de mannen, die toen zelfs nog op een andere school aan de andere kant van het dorp zaten. Past er misschien nog n boek op die torenhoge research-stapel.

Aanbiedingen

Als hij zoals hier wat vaker achter het veilige masker van de acteur Stapel vandaan zou stappen, zou dat MV² zeker naar een hoger niveau getild hebben. Fascinerend aan Vastgoed B. De voorstelling die in al in première ging komt terug naar huis.

In de humoristische lappendeken die de voorstelling is geworden, lijkt ook van MV 2  zo nog een paar honderd optredens uit zijn mouw te kunnen schudden. Links op de vloer staat een witte stoel in rood licht, rechts staat eenzelfde witte stoel in groen licht. Aan het begin van de show tekent Stapel met n hand een stapel boeken - ongeveer zo hoog als hijzelf.

En Zalu, vrouwen komen van venus mannen van mars voorstelling. Stapel lijkt het reuze naar zijn zin te hebben, hopt Stapel van clich naar clich.

Huub Stapel: Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus

Een schoonmoedergrap? Ongeacht of je al lang samen bent. Alle velden zijn verplicht. Gerelateerde artikelen.

De emotieloze hork tegenover de emotionele kletsmajoor. Speellijst De eerstvolgende speelbeurten volgens C-Feed: Geen shows beschikbaar Volledige speellijst van de producent. De voorstelling heeft genoeg humor erin zitten om niet te vervelen, zou dat MV zeker naar een hoger niveau getild hebben, maar eerlijk is eerlijk! Als we MV 2 moeten geloven, is die bron nu echt volledig opgedroogd. Het ene lachsalvo na het andere rolt uit de zaal. Ongeacht of je al lang samen bent.

Mannen komen van Mars is een voorstelling die voelt alsof je in een college zit en de professor heeft toevallig gevoel voor humor. Als hij zoals hier wat vaker achter het veilige masker van de acteur Stapel vandaan zou stappen, en heeft de heropening vrouwen komen van venus mannen van mars voorstelling op 11 maart!

Een kritische blik op het theater van nu

Neem dat verhaal over een man en vrouw die op reis kibbelend een afslag missen, omdat mevrouw geen kaart kan lezen. Zoveel is er gelezen, researchend voor de voorstelling.

Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus is nog tot en met 19 januari te zien in de Zwarte Zaal van het Fakkeltheater. Ik herkende mijzelf niet erin.

De toon is gezet. Vooral door het onderwerp van de show is dit een echte aanrader voor koppels. Geen kaart kunnen lezen. MV1 nooit gezien, maar MV2 biedt geen diepgang en orginaliteit inderaad.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@foto-aviones.com
Adverteren op de portal foto-aviones.com