Winkelruimte te huur dorpsstraat zoetermeer


30.08.2019 Auteur: Luke

Huurder verklaart het gehuurde gedurende de volledige duur van de huurovereenkomst blijvend voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimum percentage te gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW. Winkelruimte te huur van in totaal ca. Erik Kettenis.

Ruim 17 jaar is het pand succesvol verhuurd geweest aan één en dezelfde onderneming. Dorpsstraat 75, Zoetermeer. Bekijk 4 fotos. De prijzen in de Dorpsstraat zijn beduidend lager dan die in het Stadshart of in een ander winkelcentrum. Louis Braillelaan 80, Zoetermeer. Groeneweg 2, Zoetermeer. De Zoetermeerder verhuurt en verkoopt winkelruimtes en begeleidt overnames al zestien jaar lang vanuit zijn kantoor in de Dorpsstraat.

Dorpsstraat B, is de Zoetermeerse stichting op zoek naar donateurs. Bereikbaarheid De bereikbaarheid is zowel met het eigen vervoer als openbaar vervoer goed te noemen? Middelwaard 77 CW Zoetermeer Op aanvraag. Bij kantoor Local Joe info localjoe.

Om het voorschot terug te kunnen betalen, Zoetermeer. Status Verhuurd Oplevering per direct, winkelruimte te huur dorpsstraat zoetermeer.

De Dorpsstraat biedt een keur aan speciaalzaken, vaak in fraaie gerestaureerde panden. Topvermelding Bedrijfsruimte te huur Huurprijs: 89 50m 2. Je naam.
  • Kaart   Streetview.
  • De winkel is een strak geheel, zonder bouwmuren plm. Online Bedrijfsmakelaar.

Zoek in totaal van 60 panden in de buurt van Dorpsstraat 190 D in Zoetermeer

Topvermelding Bedrijfsruimte te huur Huurprijs: 89 50m 2. Louis Braillelaan 80, Zoetermeer Bedrijfsruimte te huur Huurprijs: 50m 2. Heb je nog geen profiel? Naam ontvanger. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • De eigenaar heeft echter een duidelijke voorkeur voor detailhandel. Topvermelding Bedrijfsruimte te huur Huurprijs: 50m 2.
  • De Dorpsstraat is een plek voor hoogwaardig winkelen, maar ook voor boodschappen. Erik Kettenis.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. De volgens het bovenstaande gendexeerde huurprijs zal nimmer lager zijn dan die van de voorafgaande huurjaren. Daarnaast winkelruimte te huur dorpsstraat zoetermeer er diverse mogelijkheden voor het stallen van brom fietsen. Blijf ingelogd. Volledig scherm. Opzegtermijn 12 maanden. In de racesimulator van het bedrijf SIM blijkt dat oefenen veel tijdwinst kan opleveren.

Naam ontvanger.

Betaalbaar

Bij kantoor Local Joe info localjoe. Bericht versturen. Boerhaavelaan 1 8e etage, Zoetermeer. Sinds kort is recht tegenover de aangeboden winkelruimte de beroemde Haagsche banketbakkerij Maison Kelder gevestigd.

Dorpsstraat 4, Zoetermeer. Oppervlakten Totaaloppervlakte m Vloeroppervlakte m Verkoopoppervlakte m, winkelruimte te huur dorpsstraat zoetermeer. Een reden hiervoor is dat ondernemers de huurprijs niet meer konden betalen. Platinastraat 79 -Zoetermeer. BTW m 2. Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan.

Bericht versturen.

Uw makelaar

Dorpsstraat 4, Zoetermeer. Javascript vereist: uw browser ondersteunt geen javascript. Het winkelend publiek kan hier terecht voor kleinschalige speciaalzaken, service en gezelligheid.

De winkel is een strak geheel, zonder bouwmuren plm.

  • Huurovereenkomst Huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel BW conform het model door de Raad voor Onroerende Zaken ROZ in vastgesteld, alsmede de daarbij behorende algemene bepalingen en bijzondere bepalingen van verhuurder.
  • Afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.
  • De Dorpsstraat biedt een keur aan speciaalzaken, vaak in fraaie gerestaureerde panden.
  • Oppervlakte m 2.

Bericht versturen. Schrijf je hier gratis in voor onze nieuwsbrief. Louis Braillelaan 80, Zoetermeer Bedrijfsruimte te huur Huurprijs: 70m 2. Louis Braillelaan 80 Zoetermeer m 2 Huurprijs: De volgens het bovenstaande gendexeerde huurprijs zal nimmer lager zijn dan die van de voorafgaande huurjaren.

De winkel is een strak geheel, zonder bouwmuren plm. Kaart   Winkelruimte te huur dorpsstraat zoetermeer.

Bij kantoor

De huidige club wordt ouder en krijgt niet meer alles rond. Dorpsstraat B, Zoetermeer. Louis Braillelaan 80 Zoetermeer 50m 2 Huurprijs: Dorpsstraat 4, Zoetermeer.

Louis Braillelaan 80, Zoetermeer Bedrijfsruimte te huur Huurprijs: m 2. U kunt mij bereiken via bijgevoegde contactgegevens. Toon minder panden in de buurt.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@foto-aviones.com
Adverteren op de portal foto-aviones.com