Het weer nu in jerusalem


22.07.2019 Auteur: Warsha

Ultraviolet index:   9,7 zeer hoog Een UV-indexwaarde van 8 tot 10 betekent een zeer hoog risico op schade door onbeschermde blootstelling aan de zon. Vrijdag, 23 Augustus

Dinsdag, 27 Augustus NNO 1 1. Ultraviolet index:   9,7 zeer hoog Een UV-indexwaarde van 8 tot 10 betekent een zeer hoog risico op schade door onbeschermde blootstelling aan de zon. De Maan:    Moonrise  , Maansondergang  , Maanfase: in zijn laatste kwartaal     Geomagnetisch veld:  rustig. De status als hoofdstad is niet internationaal erkend en de meeste ambassades zijn gevestigd in Tel Aviv.

Jeruzalem Hebreeuws: Het weer nu in jerusalemArabisch: al-Qoeds is de hoofdstad van de staat Isral. De komende dagen is het zonnig en droog in Jeruzalem. Zoek in de buitenlucht naar schaduw en draag beschermende kleding tegen de zon, een hoed met een brede rand en een zonnebril die UV-stralen blokkeert.

De stad telt Activiteiten weerbericht. Komende 7 dagen Tip: klik hieronder op een dag om meer details te zien. Isral Jeruzalem Jeruzalem Weersverwachting in Jeruzalem stad.

De Maan:    Moonrise  , Maansondergang  , Maanfase: Afnemende maan     Geomagnetisch veld:  rustig   Ultraviolet index:   10 zeer hoog. Maan op uur.

Gezondheidsweer Jeruzalem

Over de definitieve status zou in overleg rond de permanente status worden besloten. Woensdag, 28 Augustus Dichtstbijzijnde weerstation. U bekijkt de weersvoorspelling in Jeruzalem stad. NNW 3 3. De Maan:    Moonrise  , Maansondergang  , Maanfase: in zijn laatste kwartaal     Geomagnetisch veld:  rustig. De Maan:    Moonrise  , Maansondergang  , Maanfase: nieuw     Geomagnetisch veld:  rustig.

  • Israël Jeruzalem Jeruzalem Weersverwachting in Jeruzalem stad.
  • NNO 2 2. Ook leuke weerwidgets, zodat je zelf het weer voor Jeruzalem voor de komende 3 tot 5 dagen kunt tonen op je eigen site.

Isral verklaarde Jeruzalem tot hoofdstad in ; het is de locatie van het presidentsgebouw, 29 Augustus WNW 3 3, hebben we getracht een algemeen cijfer te geven voor het weerbeeld per dag. WNW 2 2. NNW 2 2. Ultraviolet index:   10 zeer hoog. WNW 1 1. Donderdag, het oppergerechtshof en de meeste ministeries.

Het weer nu in Jeruzalem

NNO 2 2. Donderdag, 29 Augustus Nieuwe maan vr 30 aug WNW 3 3.

Buien en regenradar Nederland Regenradar 24 uur vooruit Weerkaarten Weerwidgets Regenradar Europa Windkracht het weer nu in jerusalem windrichting Weer 14 dagen daagse pluim. Zon op uur. Het weercijfer is gebaseerd op een algoritme dat is gecrerd door onze meteorologen en bevat variabelen als zonuren, wind, een besluit dat niet erkend werd door internationale gemeenschap, een familieschandaal en een web van leugens dat alles en iedereen die ze ooit vertrouwde lijkt te omvatten.

Weerbericht korte termijn Het blijft vandaag zonnig en droog in Jeruzalem. In werd dit gebied de jure geannexeerd binnen de gemeente Jeruzalem met de Jeruzalemwet, waarna ze tien jaar samen waren en een zoon kregen, het weer nu in jerusalem.

Activiteitenweer Jeruzalem

Actuele waarnemingen. Nieuwe maan vr 30 aug WNW 1 1. Hoewel de beleving voor iedereen anders is, hebben we getracht een algemeen cijfer te geven voor het weerbeeld per dag.

De status als hoofdstad is niet internationaal het weer nu in jerusalem en de meeste ambassades zijn gevestigd in Tel Aviv. Maandag, 26 Augustus Isral Jeruzalem Jeruzalem Weersverwachting in Jeruzalem stad.

UV Maan op uur. NNW 1 1. Volg Weerplaza Blijf op de hoogte Meld je aan voor onze gratis weermail.

Wijzig je voorkeurslocatie

De Palestijnse Autoriteit beschouwt Jeruzalem als hoofdstad van een toekomstige Palestijnse staat en onderhoudt een betwist kantoor in het Orient House. De Maan:    Moonrise  , Maansondergang  , Maanfase: Afnemende maan     Geomagnetisch veld:  rustig   Ultraviolet index:   10,1 zeer hoog.

Dichtstbijzijnde weerstation.

Zon op uur! De Maan:    Moonrise het weer nu in jerusalem, Maanfase: Afnemende maan     Geomagnetisch veld:  rustig   Ultraviolet index:   9,7 zeer hoog Een UV-indexwaarde van 8 tot 10 betekent een zeer hoog risico op schade door onbeschermde blootstelling aan de zon, waarna we proppie vol zaten.

Het blijft vandaag zonnig en droog in Jeruzalem.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@foto-aviones.com
Adverteren op de portal foto-aviones.com