Telefoonnummer gelaarsde kat alphen aan den rijn


06.10.2019 Auteur: Ecem

De mensen in het ronde tafeltje naast ons zaten zo'n 40 cm van ons vandaan. Alleen moet je er nooit met grote groepen gaan eten, want dan moet je super lang wachten op je eten. Toen ik vroeg om een ander tafeltje was dat geen probleem, we kregen een tafeltje binnen en dat was ok.

Dit is later herstelt met de mededeling dat er niets bij de reservering stond. Welkom bij. Hoe je dat ervaart hangt dan voor ons helemaal af van hoe de totaalbeleving was. De bediening liep ook niet over van enthousiasme. Mag de muziek wat zachter!

Lisa 33 punten. Dit is later herstelt met de mededeling dat er niets bij de reservering stond. Gisteravond voor de 2e keer hier gegeten. Dit is een spies met biefstuk en varkenshaas! Het eten viel zwaar tegen, knoflook gamba's zat weinig knoflook in en de rest was zwaar onder de maat. Aardig personeel, leuke ambiance?

Wees oprecht vriendelijk en focus je op de avond van de klant i.

De mensen in het ronde tafeltje naast ons zaten zo'n 40 cm van ons vandaan. Bij mijn vleesgerecht zat niet eens standaard een warme saus.
  • Service is prima, gezellig. Lekkere brood met dip.
  • Het is wel fijn dat ze een aantal budgetmenu's hebben voor de mensen die toch uit eten willen maar niet te veel willen uitgeven. Eerst valt de vervelend en overdreven amicale eigenaar al op.

Gegevens De Gelaarsde Kat

Wat een tegenvaller. Als je daar dan op reageert dan laat hij zijn personeel! Na twee weken van te voren gereserveerd te hebben voor 13 man mochten we 3 uur lang wachten op een te kleine tafel wat bestemd was voor tien personen. We lopen er regelmatig langs en het ziet er wel gezellig uit.

Eenmaal aangekomen werden wij naar het achterste gedeelte, tegen de waterkant, begeleid.

  • Ik blijf graag komen jongens!
  • Koffie met Amaretto en slagroomadvocaat. Kom hier een paar keer paar jaar, en het bevalt me nog steeds prima.

Geoffrey en Susanne. Charley punten. Ga zo door. Inmiddels staan daar veel tevreden gasten tegenover en een hele reeks aan onvergetelijke anekdotes. Ik dacht de klant "Koning" is en dat je ze netjes hoort te behandelen en service behoort te verlenen maar helaas.

Meer meldingen op dit adres

Mijn vriend en ik hebben er gisteravond gegeten. Misschien een goede kok aannemen Oftewel we komen snel weer een keer terug!!! Hij vond zichzelf wel heel erg grappig.

Irma punten. Thuis gebakken nog lekkerder? Goed restaurant, eten smaakt goed. Het werd de Merlot en dit was een keurige wijn. Aantal jaar geleden gegeten met vrienden en ervoeren het als avondje uit waarbij personeel je nog netjes bedienden en vriendelijk was.

De prijs kwaliteit verhouding is ver te zoeken.

Algemene gegevens

De serre was helemaal leeg, waarom we daar niet mochten zitten is ons nog geheel onduidelijk. Kies uw gewenste datum:. Aad 14 punten. Voor de rest was de prijs en kwaliteit goed en verder niks op aan te merken.

Trots op. Het eten was wel goed maar de atmosfeer kan dat minder maken. Het was nog wat rustig toen we zaten, maar al snel liep het vol. Het werd de Merlot en dit was een keurige wijn. Achteruit gegaan. Is op zich natuurlijk geen probleem, maar het piep kleine bakje was nu voor 2 personen! Het eten verder viel erg tegen.

Informatie over De Gelaarsde Kat in Alphen aan den Rijn

Dus ik vroeg haar of ze niet iets konden regelen, omdat we anders 20 euro betaalden voor een gerecht waarvan mijn vriend maar de helft op heeft kunnen eten omdat door hun fout de helft is weggegooid. Ik kom al jaren bij de Kat. Vanavond weer uitstekend gegeten bij de kat.

Het werd de Merlot en dit was een keurige wijn. Valt meer van te maken. Ik kon kiezen voor saus e.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@foto-aviones.com
Adverteren op de portal foto-aviones.com