Virtual reality apps android free


18.09.2019 Auteur: Cilla

Google Street View is gratis. Hero Hier zullen we de beste 5 VR-videoplayers;  deze VR-videoplayers laten u niet alleen de graden video's bekijken , maar je kunt ze ook gebruiken om de 2D-video's te bekijken.

KFC traint medewerkers met angstaanjagend nieuw VR-spel. By clicking any link on this page you are giving your consent to our Privacy Policy and Cookies Policy. En als je toch bezig bent, neem dan meteen even de tijd om de verschillende video-opties te bekijken.

Maak kennis met de mensen, bezoek plaatsen en leren over de gebeurtenissen die onze wereld in de loop van de geschiedenis hebben gevormd. Hardcore Happy Potter-fans zullen dit geweldig vinden, al reden we je aan deze game ook te proberen als je niet thuis bent in het Potter-universum. MLIS Games.

Gamehal met virtual reality in Delft. Om dit te doen, ga je gewoon door middel van een snelle registratie in Fibrum Platform. Copyright APKPure. Uiteraard kan je zelf met de zoekfunctie bepalen waar je naar toe wilt "wandelen" en bekijken.

Alles werkt zeer intutief en virtual reality apps android free heel natuurlijk aan en ondersteund veel verschillende video types.

De beschrijving van VR Video 360 vrij, virtual reality-apps

Interspace VR Game. Virtual reality neemt een steeds prominentere plaats in de samenleving in en het is een manier om uzelf onder te dompelen in een wereld van schijnwerkelijkheid. Waqas Ahmad. Het is een unieke manier om het nieuws te volgen en het mooie is nog dat je niet eens lid hoeft te zijn van The New York Times om het allemaal mee te mogen maken.

Download Within en ervaar vandaag de toekomst van verhalen. Aangezien de 3D-video's het echte gevoel en de opwinding geven, krijgen ze veel populariteit en daarom stijgt het aantal VR-videoplayers ook.

VR Player Deze gratis te gebruiken 3D-videoplayer is perfect om de gebruikers in actie te zetten.

Homido VR-speler Deze speler biedt een groot aantal functies en ondersteuning voor diverse videoformaten. Laten we u een aantal prachtige eigenschappen van deze geweldige app vertellen. Helemaal op jouw smaak afgestemd. Op deze pagina geven we een overzicht van de beste gratis apps en software voor een zeer bijzondere virtual reality ervaring.

Contro VR Game for Cardboard. Voer virtual reality apps android free nieuwe wereld elke keer dat u wilt en genieten van verschillende ervaringen elke dag! The Arcslinger kost 3,59 euro.

Account Options

Hardcode VR Game. Controleer of jouw PC of laptop VR-compatible is: Controleer of je computer voldoet om met Virtual Reality aan de slag te gaan door gebruik te maken van verschillende tools.

Je hebt binnen een paar seconden toegang tot duizenden virtual reality ervaringen van achtbanen, de ruimte in of een compleet verzonnen wereld. Nieuwe releases.

VR Roller Coaster Game. Start met Adverteren bij TradeTracker. Virtual Reality Apps en Games. In de meeste gevallen werken VR-apps bij: - iPhone 4s of nieuwer in combinatie met iOS8 of hoger - Android smartphone virtual reality apps android free minimaal android 4. VR flight Dash Game. VR Shooting Game. Deze app bevat ook een boel wetenschappelijke informatie waardoor je niet alleen je ogen, maar ook je hersenen verwent.

Nr. 2 Google Cardboard

Door de hele Augmented Reality-hype zou je bijna vergeten dat virtual reality ook nog bestaat. Google heeft zelfs een alternatief ontwikkeld van karton die nog goedkoper te verkrijgen is genaamd Google Cardboard.

Voer een nieuwe wereld elke keer dat u wilt en genieten van verschillende ervaringen elke dag. SangHeon Kim.

Star Chart VR kost 3,29 euro. Veel fabrikanten, this game sets another level of thrill and excitement in virtual reality, virtual reality apps android free, door veel content nu aan te bieden in virtual reality. Compatible with any VR headset like Google Cardboardwaaronder Google.

De vakantie ardennen met zwembad controle van deze app laat de gebruikers in de wereld van de virtuele realiteit springen.

Het is een unieke manier om het nieuws te volgen en het mooie is nog dat je niet eens lid hoeft te zijn van The New York Times om het allemaal mee te mogen maken. Dit kunnen zowel games als programma's zijn. BalmBall - VR adventure game.

VR Video 360 vrij, virtual reality-apps 1.0 Update

VR Escape Game 2. U klikt op een filmpje, waarna u een korte omschrijving van de inhoud ziet en de vraag of u de video wilt downloaden of streamen. Het tempo in de game ligt behoorlijk laag, je moet verschillende ingredi├źnten mixen in Newt Scarmander's workshop en je afstandsbediening gebruiken om de spreuken te casten om de wezens rustig te houden.

VR XRacer Pro: virtual reality space racing game? Wanneer u de video afspeelt, kunt u deze met uw muis alle kanten op slepen, Laurie Holden. Touchportal Games. Blood VR - Cardboard Game.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@foto-aviones.com
Adverteren op de portal foto-aviones.com