Wondere wereld ter apel kinderfeestje


12.10.2019 Auteur: Jakobus

Prachtig gemaakt! Jouw waardering. Wandelschoenen aan, backpack om, ontdekken maar!

Mooie vogels leuke apen en speeltoestellen. De hummel van 1 hebben hier volop genoten. Beoordeeld op 10 augustus via mobiele applicatie Verrassend. Zeker een keer doen! F° C°.

Een zeer interessant en informatief plekje voor jong en oud. Honden verboden? Een Wondere Wereld en Heel goed 5. Gillen van plezier op de leukste attracties, de exotische dieren bewonderen en helemaal tot rust komen in de prachtige natuur.

Gorillapeuters die oefenen op hun borstroffel, avontuurlijke doodshoofdaapjes en slimme orang-oetans. Inloggen Lid worden.

Voorzieningen

Wat een leuk kleinschalig park. Beoordeeld op 23 augustus via mobiele applicatie Magische speel dierentuin. Wij hebben ons hier prima vermaakt. Zouden ze lang geleden zijn verhuisd of misschien gestorven? Beoordeeld op 29 december Hartstikke leuk als je hier in de buurt bent. Januari, Februari en Maart: — Gesloten April: — woensdag, zaterdag en zondag geopend van Jouw waardering.

  • Waardering van reizigers. Winkelwagen 0.
  • Moet je bij deze plek of activiteit betalen voor wifi? Wel vond ik de medewerkers wat weinig enthousiasme en gastvrijheid uitstralen, misschien op een slechte dag getroffen, maar ze kwamen

Datum van activiteit: oktober De uil die bij ons in de tuin leeft nu eens van heel dicht bij mogen bekijken! Restaurants in de buurt Bekijk alle 6 restaurants in de buurt.

Bekijk wat reizigers erover zeggen:.

Terug naar zoekresulaten. Bedank WendyH Of zijn deze uilen eigenlijk de betoverde mensen van toen? Schrijf een beoordeling.

Enorme verzameling uilen, erg verrassend! Door op de website te klikken stucwerk plafond badkamer laat los door erop te navigeren, zowel voor kinderen als volwassenen.

Een prachtig park met heel veel te ontdekken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Review Wonderwereld Ter Apel, wondere wereld ter apel kinderfeestje. Magische tentoonstelling binnen die voor echte kleintjes wel een beetje te spannend is. Zoek een stil plekje want bij goed weer vliegen sommige uilen los voor een prachtige demonstratie met hun trainer.

Wonder Feestjes

In eerste instantie bestond het park uit: Het Natuurontdek Centrum waar je allerlei items uit de natuur van dichtbij kunt zien en aanraken zoals bijvoorbeeld een stuk huid van een olifant of een wervel van een walvis en het insectarium. Mooie vogels leuke apen en speeltoestellen. Het Jungle Cafe waar de gasten een hapje en een drankje kunnen nuttigen met een heerlijk buiten terras.

Neem gauw een kijkje bij de gieren of de zeearenden. Beoordeeld op 29 december Hartstikke leuk als je hier in de buurt bent. Zo dicht bij huis en ik was er nog nooit geweest. Wonderwereld Beoordelingen, Ter Apel. Nederlands Deel nog een ervaring voordat je gaat. Wonderwereld Ter Apel, wondere wereld ter apel kinderfeestje. Plaatselijk weer.

Parkinformatie

Beoordeeld op 10 augustus via mobiele applicatie Verrassend. Magische tentoonstelling binnen die voor echte kleintjes wel een beetje te spannend is. Beoordeeld op 6 augustus via mobiele applicatie Geweldige mix van sprookjes, kleine dieren, vogels en speeltuin. Mogelijk gemaakt door Weather Underground.

Ga op ontdekkingsreis door de geheime gangen van de Drakengrot en breng een bezoekje aan het kleine volkje de Faunies. Beoordelingen filteren. Is dit een must-do als je reist met een grote groep meer dan 5 personen.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@foto-aviones.com
Adverteren op de portal foto-aviones.com