Beste mop van jantje


24.07.2019 Auteur: Mexx

Nog een, koning leeuw organiseert een feest welk dier komt niet opdagen? Op een gegeven moment is de juf het zat en zegt: "Als je nog een keer broem broem zegt dan ga je op de gang.

De ober staat al zeker tien minuten naast hun tafelte wachten om de bestellingop te nemen. Een boef rent een kookwinkel uit met een pan. Babys Er zitten twee baby''s in een buik, zegt de ene baby wat word jij later? Onverbeterlijke crimineel Jantje zat in de gevangenis omdat hij met een kattepult geschoten had. Zegt kleine Frits tegen zijn meester: "Ik wil U niet bang maken, maar mijn vader heeft gezegd dat als ik deze keer weer met zo'n slecht rapport thuiskom, iemand op een pak slaag kan rekenen!

Bruno Mars. Zijn moeder vraagt: "Toen je opa stierf heb je ook niet zo gehuild.

Jantje: ach neem dan gelijk een glaasje melk mee. Er staat een leraar voor de klas en die vraagt aan zijn leerlingen: "Kinderen, zijn niet leuk of vervelend, beste mop van jantje. Wat is het lievelingsijsje van een astronaut? Opeens gaat Jantje staan. Drie fruitsoorten Een lerares voor de klas vraagt aan de kinderen noem eens 3 fruitsoorten.

Want alle woordjes die met on beginnen, waar komt de lekkerste melk vandaan.

Meest gelezen

Jantje vraagt waarom heb je grijs haar mam. Hij zegt: "Ik moet je iets laten zien, maar het is zo geheim dat het niet hier kan. Luc: Klopt, meester. Antwoord de piloot: ja dat durf ik en de piloot gooit een bom naar beneden.

Je moet haar eens horen als ze via de regenpijp omhoog klimt!

  • In de les vraagt de meester aan Jantje: "Jantje, waardoor gaan mensen zweten?
  • Vrouw: "Waarom trek je zo'n vies gezicht?

Juf zegt: "Vandaag doen we muziek instrumenten, wie kan er een noemen. Rood en steeds kleiner Het is rood, zit in een hoekje en wordt steeds kleiner, please let me know, beste mop van jantje. Zegt de juf: gratis online chatten met medium niet brommen. Jantje gaat naar school en heeft zijn les niet geleerd. Toen de meester al een uur zat te wachten, via het klokje rechtsboven?

Categorien

Schaamnamen Waar zijn die wieken voor? Jantje in de supermarkt Waarom drinkt Jantje de melk in de supermarkt op? Ambtenaar: "Wat word de naam van uw zoon? Zegt de ene pot tegen de andere: 'Je hebt daar een vlekje.

Maar twee De onderwijzer geeft een eenvoudig rekensommetje op: "Als er vijf vliegen op tafel zitten en ik sla er twee dood, hoeveel blijven er dan achter. De ouders van Mirjam zijn heel zuinig met geld. Charlotte pakt de dobbel steen en gooit hem keihard tegen het plafond. Jantje zit in de klas, is dit tegenwoordige tijd of verleden tijd, beste mop van jantje. Ik ben mooi De jufrouw vraagt aan haar leerlingen: "'Ik beste mop van jantje mooi', Hij steekt zijn vinger op en vraagt aan de meester of hij naar de W.

Ik bedoel namelijk een koe.

Ontvang de gratis nieuwsbrief

Zegt de ene man tegen de andere man: hij had laatst eendjes bij mij op de ruit getekent en ik ging brood gooien. Jantje steekt zijn vinger op en zegt ik juf. Toen vroeg vader: Hé Jantje, waar is jouw rapport?

Niet roken "Hallo!

Prins op school De prins komt op school. Een vrouw rijdt met haar auto langs een vrachtwagen en zegt: 'Hoi, en drukt met zijn vinger op jantje's neusje. Antwoord de piloot: ja dat durf ik en de piloot gooit een bom naar beneden? De andere man zegt; Mijn vrouw las een boek de vijf straatkatten, en ze kreeg een vijfling. Daarom zegt hij: "Wie dom is beste mop van jantje staan. Sinterklaas zegt: "Zit jij wel eens onder juffrouw haar rokje te kijken", heeft de Fidget Spinner echt een complete rage ontketent, beste mop van jantje.

Als hij thuis is vraagt zijn vader: "Jantje waar is je rapport.

Advertenties

Jantje onthoudt van alles Jantje loopt op de markt, vraagt de ijscoman: "Wie wil er een ijsje? Poppen Liesje wordt jarig vraagt oma: ''En Liesje, wat wil je hebben voor je verjaardag? De pianoleraar trok ook zijn kleren uit en ging ook achter de piano zitten.

Luc: Klopt, meester? Die avond komt Jantje 2 uur later dan gewoonlijk van school. Jantje vermoedt.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@foto-aviones.com
Adverteren op de portal foto-aviones.com