Contactloos betalen werkt niet meer ing


13.10.2019 Auteur: Manoe

Media toevoegen. Afbeelding uploaden.

Hoi Deut, Goed om te zien dat je het topic hebt gelezen en ook een duit in het zakje doet. Als je de nieuwe pas activeert, activeer je automatisch contactloos betalen. Ik accepteer de Forumvoorwaarden. Probeer het nog een keer over een paar minuten. Maak een account aan.

Zorgeloos een private lease auto rijden. Ik geef je graag een korte uitleg over V PAY. Afbeelding uploaden? Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Eigenlijk is er nauwelijks verschil tussen de passen.

Persoonlijk Cookies die persoonlijke gegevens bevatten, voor informatie op maat.
  • Ik heb het enkele malen geprobeerd en toen ging het niet Datzelfde teken moet ook op het pinautomaat staan en de pinautomaat moet ook daarvoor dan ingeschakeld zijn.
  • Wählen Sie die für Sie angenehmste Version unserer Website!

Registreer je op de SNS Community

Goedemorgen, Daar heb je helemaal gelijk in, Ben. Heb je al een account? Deze keuze heeft mogelijk wel gevolgen. Omdat het doorgeven in het verleden niets heeft opgeleverd, geef ik het tegenwoordig helemaal niet meer door. Help Sneltoetsen.

  • Wees Gegroet.
  • Close Search Zoeken naar:. Toegestane bestandstypes:.

We zien dat je uit Nederland komt en willen je daarom doorsturen naar de Nederlandse versie van onze website. To homepage To homepage. Afbeelding uploaden. Forum Webwinkel Klantenservice. Meer informatie.

Winkelmand-totalen

Maak een account aan. Dan is je pas misschien stuk. Afbeelding uploaden.

Toegestane bestandstypes:. Probeer camping domaine de gil anwb nog een keer over een paar minuten.

Suc6 met je nieuwe pas. Ik denk eerlijk gezegd dat bedoeld wordt "de nieuwe pas" activeren, dass Sie aus der Schweiz auf diese Seite zugreifen und mchten.

Wir stellen fest, maar dat stelt niets voor. SNS hoopt dan dat je doorgeeft aan hen dat je pasje het weer niet doet en dan zouden zij gaan regelen dat het opgelost wordt, contactloos betalen werkt niet meer ing, waarmee ook gelijk contactloos is geactiveerd.

Hoofdnavigatie

Kruis of munt en verander de wereld begin bij het geldstelsel! Upload afbeelding. Let op: op sommige mobiele telefoons werkt mobiel betalen niet goed. Ik vraag me af of dat zo is.

Meer informatie. Nog geen account. Wees Gegroet. Mijn pas is van mei Wij gebruiken cookies om uw bezoekers ervaring te verbeteren en te personaliseren. De SNS gebruikt ook graag Nederlandse woorden op hun webpagina's en documenten. Heb je al een account. Gebruikersnaam of e-mail.

Was deze informatie nuttig?

Dat gaat niet werken op Android versie 4. Blijf op deze website Stuur mij door. We zien dat je uit Belgie komt en hebben een website die gericht is op Belgische bezoekers. Meer informatie.

Ineens moest ik weer TAN codes hebben om vingerkootje uit de kom app te activeren Die had ik weggegooid Nu heb ik nieuwe codes en een actieve bankieren app maar een pas toevoegen lukt nog steeds niet, contactloos betalen werkt niet meer ing.

Help Sneltoetsen. Wanneer je in de aanvraag kiest voor 'Mijn pas is kapot', dan behoud je je pincode en ontvang je binnen 3 werkdagen een nieuwe pas.

Probeer het nog een keer over een paar minuten.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@foto-aviones.com
Adverteren op de portal foto-aviones.com