Q park amsterdam schiphol


17.07.2019 Auteur: Marjanne

Vanharen Leon De busverbinding is prima. Joop

Het is prima bevallen wel iets verder dan gedacht van schiphol maar is prima te doen. Eindelijk een plek moet je nog zeker10 minuten lopen in de regen om bij de bus te komen. Schiphorst Völlig problemlos, zu empfehlen. Hat alles einwandfrei geklappt.

Sander Lucie Haeck Geen aparte plek voor de koffers. Die konden echter onze reservering en betaling niet terug vinden. Dit was ideaal. Nooit meer doen.

Voor herhaling vatbaar!
  • Bij een staking op de dag dat we terug zouden komen werd vooraf ongevraagd aangegeven dat we een taxi konden nemen naar de parkeerlokatie en dat we deze kosten konden declareren.
  • De buschauffeur ging zelfs actief op zoek naar iemand die zijn jas was vergeten. Goede prijs!

Handige informatie

De transfer was geregeld via connexxion,. Top service! Q-Park is een onafhankelijke internationale parkeerorganisatie. Perfecte aansluiting met OV van garage naar Schiphol en terug. Voor weinig geld je auto parkeren en de bus vervoer naar Schiphol is ook goed geregeld..

Er hangen geen camera's en Q-park is niet aansprakelijk voor schade of diefstal Nette parkeerplaats, q park amsterdam schiphol. Dit was ideaal. Vervoer via bus naar Schiphol was goed geregeld. Je bent met 20 minuten op Schiphol. Na bestelling kreeg ik online de documenten oa ticket voor bus.

Schone garage, snelle busverbinding, alles verliep prima! Dat konden ze daar wel zien. Wanneer u na uw reis weer de auto gaat ophalen, kunt u met dezelfde parkeerkaart en insteekhoes weer gratis naar de parkeergarage reizen. Dit was ideaal!

Nu ben je aan het zoeken terwijl er verkeer achter je staat te wachten ; rode vlekken in hals zwanger handig. Petra van der Mast Matthijssen Lodewijk Horvers Daarmee scoort Q-Park een stuk hoger dan het merendeel van de concurrenten.

Geen problemen gehad. Auto stast overdekt en je hieft geen sleutel af te geven. Helaas zijn er q park amsterdam schiphol vrije parkeerplaatsen in de gekozen periode.

Lang parkeren of kort parkeren op Luchthaven Schiphol

Hierdoor wel aantrekkelijk geprijsd. Tijd Heikens Onze chauffeurs gaan uiteraard voorzichtig en respectvol met jouw auto om. Overdekte parking vind goed.

  • Prima service.
  • Het is zeker goed geregeld, maar je zit bijna een half uur in de bus.
  • Meer informatie.
  • Nadeel is dat je hierdoor wel meer op jezelf aangewezen bent en dat de reistijd inclusief wachttijd snel ca.

Ser WIJS Gutes Preis-Leistungsverhltnis Hallenplatz fr 18 Tage fr ca. Ik heb ivm met de stakingen twee mailtjes gestuurd of er bussen reden naar de garage ja of nee en heb geen antwoord gekregen. Algemeen ben ik wel tevreden. Ik heb niet bij QParc geparkeerd maar bij een andere aanbieder. Q park amsterdam schiphol prijs kwaliteit verhouding.

Laatste ervaringen Q Park

Jammer dat je bij spaarne ziekenhuis boven op moet instappen en dat op de heen weg de liften het niet deden en 3 weken later nog steeds niet. Fijn dat de patkeervakken groot genoeg. De bewegwijzering op het parkeerterrein is slecht.

Voor vertrek voor een vakantie weigerde de slagboom omhoog te gaan. Ramdajal Segers Vllig problemlos, zu empfehlen.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@foto-aviones.com
Adverteren op de portal foto-aviones.com