Pop up blokkering uitschakelen internet explorer


27.08.2019 Auteur: Timme

Learn how. U kunt een InPrivate-sessie openen door met de rechtermuisknop het pictogram van Internet Explorer op de taakbalk te klikken en InPrivate-navigatie starten te selecteren.

U kunt het gewenste blokkeringsniveau kiezen, meldingen wanneer pop-ups worden geblokkeerd in- of uitschakelen of een lijst maken met websites waarop u pop-ups niet wilt blokkeren. Brasil - Português. Elke zone heeft een ander beveiligingsniveau, dat bepaalt welk type inhoud voor die website wordt geblokkeerd.

Selecteer Altijd toestaan als u wilt dat de website uw locatie altijd gebruikt als u deze bezoekt. Klik op het tabblad Privacy onder Pop-upblokkering op Instellingen. Klik op de link voor de pop-up die je wilt weergeven.

Een kaartwebsite kan bijvoorbeeld uw fysieke locatie opvragen om de kaart voor u te centreren.

Op deze manier worden de meeste pop-ups toegestaan terwijl verdachte pop-ups nog steeds worden geblokkeerd? Malaysia - English. Canada - Franais. Argentina - Espaol. Slovenija - Slovenina. De Uitgebreide beveiligde modus in- of uitschakelen Open Internet Explorer, selecteer de knop Extra en selecteer Internetopties.

Bekijk onze trainingen. Klik of tik op het icoontje van het tandwiel of op het menu Extra.

Over dit artikel

Argentina - Español. Gebruikers van wikiHow hebben vrijwillig aan dit artikel bijgedragen. Puerto Rico - Español. Perú - Español. Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met dit gebruik.

  • Meer informatie.
  • Slovensko - Slovenčina.

Australia - English. Standaard blokkeert Google Chrome pop-ups, zodat deze niet automatisch worden weergegeven op je scherm. Open Internet Explorer. In uw browser instellingen kunt u voor e-Captain een uitzondering instellen.

Bolivia - Espaol. Met Locatieservices kunnen websites uw fysieke locatie opvragen om uw beleving op internet te verbeteren. Internet Explorer geeft een melding als een website uw locatie wil gebruiken.

Ook interessant

Als pop-ups worden geblokkeerd op een site die van jou is, ga je naar het rapport over misleidende functionaliteit. Español: desactivar el bloqueador de elementos emergentes en Internet Explorer.

Sommige cookies kunnen uw privacy echter in gevaar brengen doordat ze bijhouden welke websites u bezoekt. U kunt er ook voor kiezen om alle pop-up vensters toe te staan door het schuifje bij Toegestaan naar rechts te schuiven.

Canada - Franais. Zoek de site onder 'Toestaan'. U kunt Traceerbeveiliging zien als een 'bel-me-niet register'. Learn how. Bel naar: - 14 40 of stuur een e-mail: ksedpleh. Een andere manier om de pop-up blokkering geheel uit te zetten: Klik in de menubalk op Extra Kies in het uitklapmenu voor Pop-upblokkering Kies voor Pop-upblokkering uitschakelen.

Pop ups blokkeren uitschakelen in Internet explorer

Do Not Track   Wanneer Do Not Track in Internet Explorer wordt ingeschakeld, wordt er een Do Not Track-verzoek verstuurd naar de websites die u bezoekt en naar derden van wie inhoud op de desbetreffende sites wordt gehost. Uitgebreide beveiligde modus inschakelen   De uitgebreide beveiligde modus maakt de uitvoering van schadelijke software in Internet Explorer moeilijker. Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke inhoud en reclame te kunnen weergeven.

Meldingen uitschakelen als pop-ups worden geblokkeerd Open Internet Explorer, pop up blokkering uitschakelen internet explorer, selecteer de knop Extra en selecteer vervolgens Internetopties.

Brasil - Portugus. Als je een Chrome-apparaat op het werk of op school gebruikt : Je netwerkbeheerder kan de pop-upblokkering voor je instellen. Met TeamViewer kunnen wij op afstand uw computer overnemen. Crna Gora - Srpski. Bekijk onze trainingen. Raadpleeg Do Not Track voor meer informatie. De instellingen voor pop-upblokkering zijn alleen van toepassing op Internet Explorer.

Wat kunnen we voor je doen?

Zoek het item Pop-ups en klik op de knop Toevoegen naast de optie Toestaan. Als je op deze balk klikt kun je tijdelijk pop-ups toestaan, de website toevoegen aan de lijst met uitzonderingen, of de instellingen van de blokkering aanpassen. Bolivia - Español.

Schakel op het tabblad Geavanceerd onder Beveiliging het selectievakje Uitgebreide beveiligde modus inschakelen in en selecteer OK.

U kunt de manier waarop Internet Explorer uw pc beschermt tegen mogelijk schadelijke internetinhoud aanpassen door de beveiligingsinstellingen te wijzigen. Was dit nuttig.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@foto-aviones.com
Adverteren op de portal foto-aviones.com