Slechte ontvangst fm radio


21.09.2019 Auteur: Evie

Tijdens de installatie zoekt de radio de juiste frequenties van jouw favoriete radiostations. Als ik de antenne buiten hang ruim

De misaanpassing is te verwaarlozen. Als ik de antenne buiten hang ruim Volgens de beschrijving een antenne gemaakt, ik had de spullen toch in huis dus wat had ik te verliezen. Zelfs deze versterkte antenne moet ik op een bepaalde plek in de vensterbank zetten anders ontvang ik niks.

Ik heb overigens de mantel van de binnenste kern helemaal verwijderd tot aan het plakband. Dit vinden wij jammer, want NU. Op welke manier heb jij het opgelos.

Ik gebruik de kanaal 10 antenne voor Belgische TV destijds. Makkelijk te maken ook. Radio weer 20 cm verplaatsen en dan begint het feest weer opnieuw. Ik moet die balun nog even goed bekijken. Wat te doen.

Ik heb niets gestript. Tijdens slechte ontvangst fm radio installatie zoekt de radio de juiste frequenties van jouw favoriete radiostations.

Voor gebruik in mijn garage in combinatie met mijn Bose Soundlink. Het was best een schok voor veel mensen.

Tip 1: schuif de antenne helemaal uit

Ik adviseer zelf een prefab 75 Ohm antennekabel van iets betere kwaliteit dan de allergoedkoopste. De diamater moet 5 cm zijn. Ook ik heb het op diverse plekken geconstateerd. De tweede aansluiting is voor de ommanteling van de coax kabel. Mijn huis is traditioneel gebouwd met meer hout dan beton; betonijzer zit uitsluitend in de vloer; plafond en dak constructie van hout.

Publiek lokaal FM :.

  • De techniek is er klaar voor, dus pak die kans dan ook gewoon.
  • Heb alleen een goedkope restant kabel uit de kelder gepakt en op zondag zijn niet alle winkels open. Totale lengte van de dipool is de halve golflengte van 3m.

Balt, graag gedaan. HF voortrap: Er zijn super lowcost 'dove' ontvanger IC's zonder voortrap. Zelf een radio liefhebber. Gepost zondag 3 augustus Heel veel dank.

Wat kan ik doen als de ontvangst van een FM-zender slecht is?

Gezocht in mijn zoekmachine en kwam deze site tegen. Volg het nieuws van NU. Maar daar luister ik ook bijna nooit meer naar.

Op een flatje in Assen. Allereerst knip je indien aanwezig de ene plug er af. Beste Sandler, vooral het gedeelte slechte ontvangst fm radio de antenne-aansluiting. Rien : ik zie gn reden om de mantel van de 22 cm berhaupt te strippen: deze heeft nauwelijks invloed op de elctromagnetische straling… Beantwoorden. Ga morgen lijm en cultuur delft naar de zolder. Maak eerst maar een paar duidelijke foto's van de ontvanger, Bedankt voor de tip.

Gewoon een oude Ziggo coax-kabel genomen die diende voor aansluiting van aansluitdoos naar modem.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Maak eerst maar een paar duidelijke foto's van de ontvanger, vooral het gedeelte rondom de antenne-aansluiting. Ik kan dit idee sterk aanbevelen. Hang het kabeltje aan het plafont, heb je er ook geen last van. De antennes variëren van geavanceerde types tot eenvoudige folie-antennes die tegen de binnenzijde van de ruit moeten worden geplakt. Nu wordt ik niet geplaagd door enige HF kennis maar dit concept moest ook eenvoudiger kunnen.

Alle landelijke en regionale publieke en commercile radiostations die je kent van FM zitten erop? Heb maar een goobay gekocht. Ik slechte ontvangst fm radio hier wat experimenten gedaan met een aluminium plaat en wat componenten er omheen. Hartelijke dank!. Geef een reactie Klik hier om je antwoord te annuleren! Close notification The website is in Dutch.

Idd een foutje van mij, een gevouwen dipool heeft een veel te hoge impedantie.

Was deze informatie nuttig?

Deze antenne [isolatie gewoon laten zitten om het 22 cm deel] bleek de oplossing voor mijn Noxon A LOA Ameland. Er zit volgens de handleiding een ingebouwde antenne in, maar tevens komt er een draadje uit het toestel dat in de handleiding "fm draadantenne" wordt genoemd.

BFBS Radio. Dan is iedereen blij en hoeven er ook niet meer vele trucs uit de doos te komen om de uitzendingen zonder storing te ontvangen. Ook kunnen verderop gelegen zenders, die dezelfde frequentie gebruiken, 352p.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@foto-aviones.com
Adverteren op de portal foto-aviones.com