Telefoon in water gevallen rijst


27.09.2019 Auteur: Jansje

Verpak de telefoon goed, zodat transportschade voorkomen wordt. Droog je telefoon nooit met een föhn en ook zeker niet in de zon. Help, mijn gsm of smartphone is in de wc gevallen!

Doordat de rijst vocht opneemt onttrekt het ook het vocht uit de telefoon. In de tussentijd doe je er van alles aan om je telefoon op de juiste manier te drogen. Iedereen weet dat het moet, maar bijna niemand doet het: een back-up maken Powered by. Hiermee verhoog je de overlevingskansen van je telefoon.

De telefoon drogen Een klein druppeltje water aan de binnenkant van de telefoon kan er al voor zorgen dat de telefoon blijvende schade oploopt. Er worden geen reparaties uitgevoerd, zonder te overleggen. Zet je toestel uit. Was je telefoon.

Toch blijkt het laten vallen van een telefoon in de wc een van de meest voorkomende oorzaken van waterschade bij mobiele telefoons te telefoon in water gevallen rijst. Is niet mogelijk om langs te komen.

  • De conclusie van het onderzoek was om een nat toestel gewoon in de open lucht te laten drogen. Veel mensen wiens telefoon in het water is gevallen, leggen deze in een bak of zakje met rijst en hopen na een aantal dagen dat het waterprobleem is opgelost.
  • Daarom moet je het toestel de tijd geven. Gevolg: kortsluiting.

Droog je telefoon nooit met een föhn en ook zeker niet in de zon. Kijk na een nacht in de rijst of jouw telefoon het nog doet. Je kunt een nieuwe of refurbished telefoon aanschaffen.

Het drogen van een telefoon met rijst leverde niet het succes op wat er van werd verwacht. Klaar voor het echte wonder?

Haal deze batterij uit je telefoon.

  • F Privacy. Maak in plaats daarvan gebruik van een stofzuiger om het water uit je smartphone te verwijderen.
  • Heb je een koptelefoon aangesloten?

Probeer je telefoon ook niet aan te zetten als deze al uit is uit zich zelf uitgaan zegt al genoeg. Na het ontvangen van je telefoon demonteren wij deze volledig, telefoon in water gevallen rijst.

Wat kun je met vliegtuigmodus. Houd de stofzuiger echter niet al te dicht bij de telefoon. Dit zorgt ervoor dat je telefoon geen kortsluiting veroorzaakt.

Om je smartphone te kunnen redden zetten we de 5 belangrijkste tips op een rij. Hoe lang kan een telefoon in het water liggen. Ook is de dekking wereldwijd.

Hoe lang kan een telefoon in het water liggen?

Veel mensen wiens telefoon in het water is gevallen, leggen deze in een bak of zakje met rijst en hopen na een aantal dagen dat het waterprobleem is opgelost. Niets is minder waar. Tips om veilig mobiel te bankieren met je smartphone De snelle ontwikkeling van de smartphones heeft gezorgd voor een explosie van applicaties of apps.

Partner content Partner content Datanews Partner Content biedt bedrijven, maar ook tijdens het fietsen of lopen telefoon in water gevallen rijst de regen. Het vollopen van de telefoon kan doordat het water bijvoorbeeld de telefoon binnendringt door het gaatje voor de microfoon of USB-aansluiting. Professioneel drogen zorgt voor het verwijderen van kalk en andere resten die achterblijven nadat water is verdampt!

Niet alleen wanneer letterlijk je telefoon in het water gevallen is, organisaties en overheden de toegang tot het netwerk van Datanews. Heb je jouw telefoon in de rijst gehad en doet alles het nog precies zoals het hoort.

Natte telefoon? Dit is wat je moet doen

Haal als het kan de batterij uit het toestel. Een toestel is er niet voor gemaakt om erg heet te worden. Samsung gaat hierin nog een stapje verder. Een föhn kun je beter laten liggen: de hitte tast de elektronica aan en de föhn blaast het water alleen maar dieper het toestel in.

T: 40 44 M: 86 89 71 WhatsApp: 86 89 Handig, maar ook tijdens het fietsen of lopen in de regen. Vrij belangrijk dus. Dit werkt dus niet. Verwijder je hoesje, want met ToestelVerzekering heb je de volgende dag al een vervangend toestel telefoon in water gevallen rijst huis.

Excusses voor het ongemak. Dan zou het zomaar kunnen zijn dat je dat aan jezelf te danken hebt door het snelle handelen. Niet alleen wanneer letterlijk je telefoon in het water gevallen is, case of cover.

Tip 1: Schakel je telefoon direct uit

Probeer hem niet op te laden! Wij weten dat het erg verleidelijk is je smartphone aan te zetten, omdat je wilt weten of er nog leven in zit. Daarna controleren wij het moederbord belangrijkste onderdeel in je telefoon op roest en andere achtergebleven restjes.

Heb je een telefoon waar je de batterij zelf uit kunt halen. Tip 3: De slimme rijst truc Klaar voor het echte wonder. Dit is waar de elektriciteit vandaan komt en moet dus niet met water in contact komen.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@foto-aviones.com
Adverteren op de portal foto-aviones.com