Verjaardagskalender maken in de klas


13.10.2019 Auteur: Mylan

Ik heb wel eens voor de groep een eigen account aangemaakt. Als je Ok klikt, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord gaat.

Deze hebben ze nu van een wit vel tekenpapier gevouwen en zelf versierd. Van oranje 8 vliegertjes vouwen voor de stralen. Komend jaar laat ik de kinderen met wasco op een half a4-tje een feestbeest tekenen.

De tekeningen hangen op volgorde aan de muur er blijven het hele jaar hanngen. Ik heb een afdruk van alle handen van de kinderen genomen. De onderste laag was zo breed als het a4-tje, de tweede laag wat minder en de derde laag nog minder.

Deze hebben ze nu van een wit vel tekenpapier gevouwen en zelf versierd. Hier vind je het werkmodel van de  rups  en de  locomotief. Laat de kinderen met kleine strookjes net zoveel kaarsjes op de mal plakken als ze oud zijn. Lees dan ook Praktische tips voor je klas. De taart wordt beste mobiele provider consumentenbond meteen de verjaardagskalender voor op het prikbord.

Verjaardagskalenders voor in de klas

Daarna gaan we er met ecoline overheen en dan plak ik het op een gekleurd a4-tje en klaar is kees. Laat de hoed vouwen vlieger en plak er een rondje achter. Laat de kinderen drie stroken knippen of prikken die samen de lagen van de taart vormen. Ok Reject Meer info. Ik laat de kinderen een kleurplaat van een verjaardagstaart met het juiste aantal kaarsjes erop inkleuren.

  • Laat de kinderen met kleine strookjes net zoveel kaarsjes op de mal plakken als ze oud zijn.
  • Jarig zijn: een verjaardagskroon Jarig zijn: boeken tips Jarig zijn: verjaardagstroon Jarig zijn: 5 activiteiten met ballonnen. Miranda stuurde me een clown die ballonnen vasthoudt.

Ik heb een twee voorbeelden voor je. Met letters uit de tijdschriften kunnen ze ook hun naam maken en de datum met cijfers. Verjaardagskalender maken in de klas er altijd heel leuk uit. Priscilla - PABOforum Ik had mijn eerste jaar allemaal ballonnen achter elkaar gehangen, thanks. Okay, met naam verjaardag en tekening van zichzelf. Priscilla - PABOforum. Bewaren Bewaren. Van oranje 8 vliegertjes vouwen voor de stralen.

Weektaak: hoe om te gaan met verplichte werkjes bij de kleuters

Ik heb met de kinderen een hoedje van papier gevouwen, zoals je die van krantenpapier kunt vouwen. Daarna ga je de letters versieren. Soms alleen maar om aan te geven wanneer de kinderen jarig zijn, soms ook om met die kalender de klassen rond te lopen en te trakteren.

Het leuke vind ik dan dat je een beetje verschillende platen krijgt, zoals je die van krantenpapier kunt vouwen. Zo weten ze wie als volgende aan de beurt is en kunnen ze ook toeleven naar hun eigen verjaardag. Of zoek op internet verschillende kleurplaten en laat die beplakken met bolletjes verjaardagskalender maken in de klas of gescheurde stukjes sitspapier. School See all. Brigitte - PABOforum Ik heb met de kinderen een hoedje van papier gevouwen, niet zo voorgekauwd.

Actualiteit

Van oranje 8 vliegertjes vouwen voor de stralen. Peet — PABOforum. Ik vergroot de foto van de schoolfotograaf tot A4-formaat en laat de kleuters een kroon versieren. Anouk Ik maakte met de kinderen een verjaardagskalender van halve pingpongballetjes die op een stukje karton geplakt waren. Ik had dit jaar vliegers zelf getekend, uit laten knippen en laten versieren.

  • De onderste laag was zo breed als het a4-tje, de tweede laag wat minder en de derde laag nog minder.
  • Je kunt ook vast een verjaardagshoed maken aan het begin van het schooljaar.
  • Ze mogen het goede aantal knutselen en opplakken hoe oud ze worden.
  • Ans — PABOforum.

Schrijf je naam zo groot mogelijk op je vel papier. Bedankt Miranda. Met een ruitje kunnen ze het vuurtje op de kaars plakken. Ik heb wel eens voor de groep een eigen account aangemaakt.

Print de mal op verschillende kleuren uit en laat de kinderen een kleur kiezen en de mal uitprikken. Jennifer - PABOforum. Groepsoverstijgend rekenen: waarom en hoe, verjaardagskalender maken in de klas.

Er stond dan ook op Er is er eentje jarig. Alle berichten Eerste schoolweken Nieuw schooljaar School 0 Comments 0 9 min read. Een locomotief , en daarachter komen de wagonnetjes. Ik zet de kroon in elkaar en plak een vlammetje op het cijfer, zodat het cijfer de kaars op de taart is.

Win nijntje verstoppertje spelen n nijntje stoelendans 28 augustus Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt. Ik heb 2 jaar terug een taart laten maken! Even een klusje, maar het staat fantastisch in je klas.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@foto-aviones.com
Adverteren op de portal foto-aviones.com