Wereldkaart met namen in het nederlands


23.07.2019 Auteur: Saman

Mintgroen canvas. Ivoorkust [8].

Italiaans [4] : Città del Vaticano. Extern territorium. Papoea-Nieuw-Guinea [3]. Panama [3]. Bovendien kun je met een wereldkaart namen ook nog even je topografische kennis bijspijkeren.

India [3] [5]. Tekst kleur aluminium. Sint Maarten. Voor de volledigheid zijn hier alle Franse overzeese gebieden opgenomen. Engels [4] : Cocos Keeling Islands.

Engels : Solomon Islands. Op zichzelf geeft de term natuurlijk al genoeg uitleg, maar bij een wereldkaart letters worden, naast de landen, ook de namen van de landen afgedrukt.
  • De Amerikaanse Maagdeneilanden , Guam , de Noordelijke Marianen en Puerto Rico waren organized unincorporated territories , wat wil zeggen dat het afhankelijke gebieden waren van de Verenigde Staten met een bepaalde vorm van zelfbestuur. Faeröer en Groenland waren autonome provincies van het Koninkrijk Denemarken en maakten eigenlijk integraal deel uit van dat land.
  • Landennamen aluminium.

Engels : Saint Vincent and the Grenadines. Engels : Guyana. Overzees territorium. Vingerafdruk - zwart wit met tekst hout. Guinee-Bissau [3].

  • België [3] [5]. Engels [4] : Jarvis Island.
  • Vakantie prikken - June-Two, image source: www. Op Wereldkaarten.

De internationale gemeenschap beschouwde Somaliland als een onderdeel van Somali. Jan Mayen [23]. De rest van de internationale gemeenschap beschouwde Noord-Cyprus als een onderdeel van de Republiek Cyprus. Landennamen in lijst. Op Wereldkaarten. Spaans : El Salvador!

Wereldkaarten met letters en landennamen

Vingerafdruk - zwart wit met tekst poster. Panama [3]. Engels en Kiribatisch : Kiribati. Ook Palmyra , dat een unorganized incorporated territory was en dus wel een integraal onderdeel was van de Verenigde Staten, werd hiertoe gerekend.

Frans : Congo. Tanzania [3]. Duitsland [5]. Spaans : Cuba. Je ziet ze veel terugkomen op interieurblogs en in woonmagazines en ze hangen al bij veel families aan de muur.

Onze wereldkaarten met letters en landennamen:

Frans : Niger. Fins : Suomi Zweeds : Finland. Irak [3] [5]. Frans : Wallis-et-Futuna.

  • Roze hout.
  • Sierra Leone.
  • Daarnaast wordt het door het lokaliseren van landen op een wereldkaart eveneens eenvoudig mogelijk gemaakt om te bepalen welke landen u het best eerst aandoet tijdens een verre reis.
  • Tekst kleur hout.

Engels : Saint Vincent and the Grenadines. Tekst kleur behang. Verenigde Arabische Emiraten [5]. Spaans : Colombia. Engels : Samoa Samoaans : Smoa. Groen poster. Je ziet ze veel terugkomen op interieurblogs en in woonmagazines en ze hangen al bij veel families aan de muur!

Navigatiemenu

Dit is een lijst van afhankelijke gebieden. Frans : Madagascar Plateaumalagasi : Madagasikara. Grappige cartoon wereldkaart met kinderen van JavaScript seems to be disabled in your browser.

Groen in lijst. Frans : Monaco. Dit maakt de wereldkaart nog specialer?


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@foto-aviones.com
Adverteren op de portal foto-aviones.com