martin garrix the ride stream dagen lang te laten snoozen zodat het 30 dagen niet meer zichtbaar is of om alles van die partij te verbergen.">

Berichten verwijderen op facebook tijdlijn


12.10.2019 Auteur: Toni

Let op: het verwijderen van berichten uit je inbox, is vrij makkelijk. De tools wist informatie van het deel van Facebook dat je selecteert. Vul de naam van een vriend in.

Ik krijg geregeld verzoeken van particulieren om hierbij te helpen, maar ik werk alleen voor organisaties. Facebook privacy instellingen aanpassen:. Klik hier voor een overzicht met de privacy instellingen van diverse social media en applicaties. Tevens kan je dit bericht rapporteren. Bron: Flickr. Beste Tamara, Het is inderdaad mogelijk om zelf te bepalen wie Facebook berichten kan zien.

Na installatie ga je naar je Activity log op je Facebook om absterge te gebruiken. Als je veel berichten wilt verwijderen van je tijdlijn dan kun je beter gebruik maken van een add-on die grote aantallen berichten ineens kan verwijderen. Wanneer jij in een bericht wordt getagd, dan kun je hier instellen wie vervolgens het bericht kan zien.

Wil je meer controle over wat er op jouw tijdlijn geplaatst wordt. Alvast dank je wel berichten verwijderen op facebook tijdlijn je tijd?

In dit onderdeel kan je instellen of iedereen jou een vriendschap verzoek kan sturen of alleen vrienden van vrienden. Mijn Online IDentiteit 12 april at Mijn oudere berichten waren allemaal met die instelling maar tegenwoordig kan ik alleen nog kiezen tussen openbaar of vrienden.
  • Mijn Online IDentiteit 18 mei at
  • Wil je niet dat iedereen jou kan taggen of wil je een bestaande tag verwijderen? Jan 20 februari at

Gratis Cursussen

Vrienden van vrienden:  zichtbaar voor jouw vrienden en de vrienden daarvan. Hier kan je instellen wie je toekomstige status updates kan zien. De enige manier waarop je dat kunt doen is die ander erop aanspreken en verzoeken het berichtje aan te passen of te verwijderen. Bijvoorbeeld je kiest vrienden, exclusief familie, kennissen etc. Peter D'Hollander - 27 juni 2.

  • Bron: Flickr.
  • Please enter your name here. Hoe werkt dit?

Bevestig vervolgens dat je de tags wilt verwijderen. Wil je ook meer leren over veilig internetten. Je hebt uiteraard alleen rechten om berichten verwijderen op facebook tijdlijn je eigen tijdlijn iets te verwijderen. Dit kan je niet. Hiermee selecteer je alles en dan kun je deleten. Enya Mona - Nude Summer Make up look video.

Een eigen reactie op een bericht van iemand anders verwijderen

Beste Gérard, Zover wij weten is dit niet mogelijk om in te stellen in de privacy instellingen van Facebook. Dat kunnen spelletjes zijn, maar ook apps als Tinder of diensten waar je met je Facebook-profiel op inlogt.

Ben je getagd?

En wil je het bericht eerst goedkeuren. Ceciel 27 januari at Er wordt nu verzoek verstuurd naar diegene die de foto heeft gepubliceerd. Maak dus ook altijd eerst een kopie van dingen die je wilt bewaren voordat je ze gaat verwijderen. Merei 17 mei at Tot nicolai married at first sight kort ontving ik van diegene net als mijn andere beste vrienden meldingen als die persoon iets plaatste op Facebook, berichten verwijderen op facebook tijdlijn.

Beste Camly, Bedankt voor jouw vraag.

Meer controle

Het bedrijf heeft op die manier volgens experts een behoorlijke rol gespeeld bij de verkiezingsoverwinning van Donald Trump, maar ook bij de uitslag van het brexit-referendum. Die kan je niet zomaar verwijderen.

Deze kun je als volgt verwijderen:. Je haalt deze plugin op in de Chrome webstore. Liza 2 juni at

Als je een berichtje wilt verwijderen, Je kan inderdaad instellen welke personen jouw berichten kunnen inzien zoals alleen jouw vrienden of vrienden van vrienden etc. Lisa 12 februari at Hi Daisy, kun je via de Activity Log Activiteitenlogboek op het potlood naast elk item klikken.

Berichten verwijderen op facebook tijdlijn gaat normaal gesproken prima: meldingen ongedaan maken enzo. Maar ontvrienden is net iets te hard, berichten verwijderen op facebook tijdlijn. Je kunt het muziek in de reclame kpn versnellen door Social Book Post Manager te installeren.

Dit betekent dat jij en je vrienden het bericht kunnen zien, ook al waren zij niet getagd. Check of jouw naam nog vrij is Zomeraanbieding: eerste jaar voor 1 cent.

1. Je tijdlijn opschonen

In de loop van de tijd heb je er veel vrienden bij gekregen. Je hebt gereageerd op een bericht dat een ander heeft geplaatst.

Zo bepaal je zelf wie welke informatie over jou en je kinderen kan zien.

Wil je weten wat taggen is. Nieuwste artikelen Katholieke neppastoor. Op die manier zijn ze niet meer zichtbaar voor je vrienden of andere Facebook-gebruikers.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@foto-aviones.com
Adverteren op de portal foto-aviones.com