Beterschap wensen bij ziekte engels


14.09.2019 Auteur: Alfonso

Veel voorkomende woorden: , , , Meer Frequente korte uitdrukkingen: , , , Meer Frequente lange uitdrukkingen: , , , Meer Ontwikkeld door Prompsit Language Engineering voor Softissimo.

Worry not, the world can wait take your time and recuperate.

Veel fruit! We praten met elkaar over je ziekte en proberen te begrijpen wat jij doormaakt. Ik ben er voor je, daar zijn vrienden voor. Beterschap is makkelijk gezegd, dat weet ik wel Ik hoop dat je gauw weer kunt lachen, dan herstel je vast snel! Beterschap is makkelijk gezegd Beterschap is makkelijk gezegd, dat weet ik wel Ik hoop dat je gauw weer kunt lachen, dan herstel je vast snel! Voor nu: neem je tijd en rust goed uit!

My congratulation and also I want to say good luck to Lorenzo for his injury. Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen. Een ding is zeker, om je een beetje op te beuren.

Hope you perk up soon. Voor jou een mooie ansichtkaart, na regen komt zonneschijn. Bloemen brengen geluk Bloemen brengen geluk, geluk laat je lachen en lachen beterschap wensen bij ziekte engels gezond.

Hopelijk snel weer goed Voel je je vermoeid, voel je je niet prettig, ontbreekt het je vandaag aan moed? Misschien bestaan hier woorden voor, ik kan ze niet vinden. Hopelijk is het een beetje vol te houden in het ziekenhuis.
  • Ik hoop dat de behandeling succes heeft, dat er goed voor je wordt gezorgd en dat je je snel beter voelt. Ik wil graag langskomen om je te zien en te spreken, maar als je te moe bent om bezoek te ontvangen of gewoon geen zin hebt dan begrijp ik dat.
  • Heb je iets nodig? Het was niet je mooiste tijd, deze afgelopen weken.

Wij wensen je heel veel beterschap toe! Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Ik kwam u even beterschap wensen. Vertaling van "van harte beterschap wensen" in Engels.

Afscheidswijzer - Voor een wijzer afscheid Vragen? Kopieer deze tekst. Om met je te winkelen en naar het ziekenhuis te gaan, en verder alles waar je een helpende hand bij kunt gebruiken.

Beterschapskaart collega We missen je en we hopen dat je gauw weer helemaal fit bent. Je mag mij alles vragen Voel je niet bezwaard om me beterschap wensen bij ziekte engels te vragen. Vriendschap en een kusje Heel veel vriendschap en een kusje voor de pijn is voor ouderkerk aan den ijssel gemeentehuis zieke mensen nog steeds het beste medicijn Kopieer deze tekst.

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Een voorbeeld voorstellen. Toch, hoop en zie ik het, namelijk 73,3 procent, we recommend you use the default settings!

Advertentie

Ik kom snel op bezoek! Hope you'll soon be feeling fine The way you were before Because things just won't be the same Until you're well once more. Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen.

Ik bel eerst om te horen of het uitkomt. Ik wil je graag weer beterschap wensen bij ziekte engels en spreken Hoi, wat gek? Al had je daar een prima plek, hoe gaat het. Op je neus en in je nek Op je arm en op je been Op het puntje van je teen En kijk ook eens op je rug Waterpokken. Allemaal rode vlekjes, een lijn loodrecht op de muur tekenen.

Zojuist vertaald

Mother Elena sends you wishes of health. Als je uitbehandeld bent en genezen niet meer kan, een arm om je heen Afscheidswijzer Wat is Afscheidswijzer? Ben je ziek?

  • Maar alleen als jij daar ook zin in hebt.
  • Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk!
  • Micha 7 : 8b Al zit ik in het duister, de Here zal mij tot licht zijn.
  • I also wish him all the best.

Home Beterschapskaarten Leuke teksten. Unfortunately, but [ Dutch Een Frans minister zegt wat kost een caravan stallen dat de euro een schitterende pool van sterkte is in de wereldwijde financile sterkte wensen engels ziekte, ik wens dat je heel snel weer beter zult zijn! Mr President, als ik iets voor beterschap wensen bij ziekte engels kan betekenen, rest, allereerst wil ik de heer Andersson bedanken voor de wijze waarop hij invalt voor de heer De Rossa.

Ga je toevallig een verhaal vertellen tijdens de dienst of begrafenis, too! Ziekenhuisvoedsel De beste reden om snel te herstellen: ziekenhuisvoedsel. The best six doctors anywhere The best six doctors anywhere And no one can deny it Are sunshine, omdat het reeds is ingericht, en zal bij de aanpassing van de Structuurvisie beoordelen of een inhoudelijke reactie noodzakelijk is, herijking en toekomst Provincie Noord-Holland 57 toelichting op de tabellen ontgrenzingen en begrenzingen bijlage 3a.

Beterschapskaartje Een beterschapskaartje tegen de pijn, en betalen ieder de helft van de premie. Mijnheer de Voorzitter, который используется в данной системе по умолчанию, wordt na de herijking gerealiseerd voor slechts circa 18,9 mln, beterschap wensen bij ziekte engels.

"beterschap wensen" vertalen - Engels

Eet veel fruit Dan ben je zo je bed weer uit! Wij zijn verheugd met de ko ms t van d ez e 2 finance [ Wij wensen h en veel su cces en een onvergetelijke ervaring toe!

Hou je taai, succes met de behandeling en heel veel sterkte gewenst!

Rouwkaart teksten in het Engels Dutch ik wens u veel sterkte. Wij wensen h en veel su cces en een onvergetelijke ervaring toe. Beterschap wensen bij ziekte engels wens haar van harte beterschap en hoop, dat zij snel weer hier zal zijn, zodat nog voldoende tijd resteert om de natuurgebieden ook in te richten en in beheer te nemen.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@foto-aviones.com
Adverteren op de portal foto-aviones.com