De voorzorg europese verzekeringskaart


10.10.2019 Auteur: Leontine

Schrijf je in op de nieuwsbrief Jouw e-mailadres. Onze verzekeringen.

Dan wordt je EZVK niet aanvaard. Leg de EZVK dan voor aan de opnamedienst. Tab 4 Content. Tab 3 Content. Je ontvangt een Carte Vitale.

Tab 1 Content. Opgelet voor de landen buiten de EU: een terugbetaling in het kader van de verplichte verzekering is voorzien als het gaat over facturen voor een ziekenhuisopname van minstens n de voorzorg europese verzekeringskaart. Home Lid worden Contact. Op reis. Schrijf je in op de nieuwsbrief Jouw e-mailadres!

Meld de ziekenhuisopname eveneens binnen de 48 uur aan de alarmcentrale Mutas 2 09
  • Adres adviserend-arts.
  • Word je niet opgenomen in een ziekenhuis, maar ga je langs bij een dokter of een andere zorgverlener? Terugbetalingen en ledenvoordelen.

Welke elektronische identiteitsbewijzen bestaan er?

De zorg kan in sommige landen gratis zijn. Je ontvangt een Carte Vitale. De poststempel geldt als datum van aangifte. Als je toch moet betalen, dan kun je terecht bij het lokale ziekenfonds in je vakantieland of kun je bij terugkeer in België de facturen binnenbrengen bij je ziekenfonds. Leg de EZVK dan voor aan de opnamedienst.

Opgelet voor de landen buiten de EU: een terugbetaling in het kader van de verplichte verzekering is voorzien als het gaat over facturen voor een ziekenhuisopname van minstens n nacht.

Tab 1 Content. Vind camping de duinhoeve zeeland dichtstbijzijnde CPAM op www, de voorzorg europese verzekeringskaart.

Word je opgenomen in een priv-ziekenhuis. Tab 1 Content Je recht op gezondheidszorg Medische zorg in Belgi wordt vergoed door het Belgische ziekenfonds volgens het terugbetalingstarief en de regels die gelden in Belgi. Onze site maakt gebruik van cookies om de bezoeker de beste beleving te kunnen geven.

Onze partners

Let op als je op cruise gaat! Door de site verder te blijven gebruiken ga je akkoord met ons cookie-gebruik. Tab 1 Content Je recht op gezondheidszorg Medische zorg in België wordt vergoed door het Belgische ziekenfonds volgens het terugbetalingstarief en de regels die gelden in België.

Terugbetalingen en ledenvoordelen. Word je niet opgenomen in een ziekenhuis, maar ga je langs bij een dokter of een andere zorgverlener.

Turn on more accessible mode Turn off more accessible mode Skip to main content. Tab 1 Content Je recht op gezondheidszorg Medische zorg in Belgi wordt vergoed door het Belgische ziekenfonds volgens het terugbetalingstarief en de regels die gelden in Belgi, de voorzorg europese verzekeringskaart.

Met de EZVK vraag je de terugbetaling aan:.

Wie krijgt een eID?

Dan heb je geen recht op medische reisbijstand of repatriëring. Je ontvangt een Carte Vitale. Let op als je op cruise gaat! Terugbetalingen en ledenvoordelen. Met de EZVK vraag je de terugbetaling aan:.

  • Opgelet voor de landen buiten de EU: een terugbetaling in het kader van de verplichte verzekering is voorzien als het gaat over facturen voor een ziekenhuisopname van minstens één nacht.
  • Contacteer ons hier.
  • Inschrijven in werk- en woonland Schrijf je in België in bij een ziekenfonds.
  • Ga je op reis naar een ander land?

Word je opgenomen in een priv-ziekenhuis. Deze kaart bewijst dat je in orde bent met de ziekteverzekering? Tab 4 Content. Tab 2 Content! Leg je EZVK voor. Meld de ziekenhuisopname eveneens binnen de 48 uur aan de alarmcentrale Mutas 2 09. Home Lid worden Contact.

Word je niet opgenomen in een ziekenhuis, maar ga je langs bij een dokter of een andere zorgverlener? Stel dat het schip in Franse wateren vaart of aangemeerd ligt in Frankrijk, maar het schip vaart onder Panamese vlag, dan heb je dus geen recht op een terugbetaling voor medische zorg verstrekt op het schip. Openingsuren en diensten Op de kantoorpagina kan je een 'eigen' kantoor kiezen. Inschrijven in werk- en woonland Schrijf je in België in bij een ziekenfonds.

Stel dat het schip in Franse wateren vaart of aangemeerd ligt in Frankrijk, dan heb je dus geen recht op een terugbetaling voor medische zorg verstrekt op het schip, recreatie en landschap Ecologische Hoofdstructuur Noord-Holland stand van zaken. Tab 1 Content? Contacteer ons hier.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@foto-aviones.com
Adverteren op de portal foto-aviones.com