Het meisje in het blauw


16.07.2019 Auteur: Robel

Portret van een meisje in het blauw. Om je zo goed mogelijk te helpen bieden wij klantenservice per e-mail. Volwassenen werden altijd afgebeeld in het zwart.

Dit hoogwaardige product met kaarten en koppelstukjes biedt eindeloze mogelijkheden in beeld, vorm en formaat. Dirk W. In Amsterdam is ze alleen. Datering Ook is het mogelijk om de afbeelding te spiegelen of om in zwart wit te bestellen. Caesar van Everdingen : Portret van een twee jaar oude jongen met een appel en een vink ,

Of heeft u extra informatie over dit object! E-mail deze pagina. Duidelijke, door Verspronck uiterst gedetailleerd en verfijnd weergegeven, vermoedelijk van de grootvader.

Heb je een nieuwstip voor ons. Hang hem gemakkelijk en snel op zonder te boren.

  • Meer weten over materiaal, beeldkwaliteit en verzending? Portret van een meisje in het blauw.
  • Het meisje staat tegen een neutrale, egale achtergrond, los van de omgeving, waardoor alle aandacht op haar persoon wordt gericht.

Extra informatie

Uw naam. Mensen op behang. Johannes was een tijdgenoot van Frans Hals hoewel deze laatste twintig jaar ouder was. Vul hier de maten van jouw muur in om een selectie te maken. Na het printen wordt het behang zorgvuldig verwerkt en elke order wordt handmatig gecontroleerd en verpakt. Veilig en makkelijk betalen. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 26 nov om

  • Bussi 5 september Ik raad dit product aan. Wat voor het oog gewone grote portretten zijn, blijken in werkelijkheid soms complete familieverhalen verborgen in verf.
  • Ziet u een fout?

Pieter23 Heveadorp 17 oktober Ik raad dit product aan. Kim van Kooten e. Hij werkte in Haarlem en was vermoedelijk een leerling van Frans Hals. Zij omringen haar allen in dit boek. Je bent hier:. Voeg toe aan je verzameling. Meer informatie over onze materialen vind je op de pagina over milieuvriendelijk vliesbehang.

Verzamelingen met dit werk

Bekijk hier ons verhaal. All rights reserved. Je klikt ze gemakkelijk aan elkaar door bijgeleverd ophangtools.

Bijzonder is dat kinderen in de zeventiende eeuw vaak geportretteerd werden als kleine volwassenen. Meer van Barok behang, het meisje in het blauw. Bekijk alle voordelen van ons  vliesbehang. Meer informatie over onze materialen vind je op de pagina over milieuvriendelijk vliesbehang. Jouw IXXI wordt met kwaliteit op maat gemaakt. Blankert, What is Dutch seventeenth century genre painting.

Cookiegebruik

Verder wordt er feitelijk niet echt veel verteld over Het meisje in het blauw. Het meisje werd, zoals toen gebruikelijk was, neergezet als kleine volwassen dame. Bekijk hier ons verhaal.

Bekijk ontwerp. E-mail deze pagina. Om je zo goed mogelijk te helpen bieden wij klantenservice per e-mail. Uw naam, het meisje in het blauw. Wie schilderde haar en hoe kwam ze in het museum terecht. Wikipedia is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc. Verspronck en Maritge Jansdr? Bussi 5 september Ik raad dit product aan. Vul hier de maten van jouw muur in om een selectie te maken.

Review versturen. Ziet u een fout? Maak een afdruk van jouw favoriete detail Download dit werk om zelf iets mee te creëren Bestel een kant en klare poster van dit werk. Meer informatie over produceren van behang.

Haar naam weten we niet, moeder en opa eruit zagen, goedkope verblijven. Samenvatting Het populairste meisje van het Rijksmuseum is ongetwijfeld het Meisje in het blauw. Portret van een meisje in het blauw. Kwaliteit 1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars?


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@foto-aviones.com
Adverteren op de portal foto-aviones.com