Keuken achterwand glas met print


09.07.2019 Auteur: Rosalinde

Selecteer vorm:. Keukenwand van glas: fruit.

Keukenachterwand van glas: neutrale uitstraling. Door: Aurelie Product: Foto op Glas. Nielsen design wandbord Plaats je canvas met andere decoratieve items op het Nielsen design wandbord!

Je foto's worden goed beschermd dankzij de pergamijne tussenbladen. Decoreer de achterwand van je keuken met glas of andere roestvrijstalen materialen met je eigen ontwerp. Bij bepaalde producten kun je echter ook voor express-levering kiezen.

T: 42 02 8. Bovendien is het mogelijk gaten te maken in het glas voor afstandhouders. Ook als express binnen 24 uur mogelijk. De achterkant van de glasplaat kunnen we in elke RAL kleur leveren, keuken achterwand glas met print, waardoor het glas extra diepte krijgt en een harmonie gaat vormen met de rest van de keuken.

Je foto's worden goed beschermd dankzij de pergamijne tussenbladen.

Ook met zilveren achtergrond leverbaar. Keukenwand van glas: Bernis met sierrand.
  • Achterwand keuken: grafitti grijs. Achterwand keuken gesmolten in delicaat ontwerp.
  • Mocht uw keuken langer zijn, dan kiezen we een geschikte plek waar we de glasplaten haast naadloos tegen elkaar plaatsen.

Let op: Keuken achterwanden kunnen niet afgehaald worden!

Gebruik steeds de kleinste maat voor het bestellen van uw glaspaneel en haal hier 4 mm vanaf zowel in de hoogte alsook in de breedte om er zeker van te zijn dat het glaspaneel past. Keukenwand van glas: gesmolten glas met reliëf. In reliëf uitgevoerde keuken achterwanden geven zeer interessante structuren. Accessoires: Metalen ophangset. Mini wasknijpers blauw en wit Gebruik deze wasknijpers om je mooiste foto's mee op te hangen! Je kunt deze producten compleet met boring bestellen, alles op de millimeter nauwkeurig.

De populairste trefwoorden: 80's afrika liefde bomen architectuur noorderlicht herfst autos avengers badkamer. Indien u stopcontacten in uw glasplaat wenst, doe dan online uw bestelling en stuur ons een tekening per email met de juiste maten, keuken achterwand glas met print.

Daarvoor hebben wij utrecht university admission email volgende nodig:. Versier je posters aan de muur, in het fotoalbum of op DIY-ansichtkaarten met deze veelzijdige Washi Tape.

Het aluminium galerij ophangsysteem is onzichtbaar, heerlijk stukjes bief in een pittig ketjap sausje met salade en stokbrood.

Laat je inspireren

Vraag een offerte aan voor een achterwand keuken Als u graag een keuken achterwand van glas wilt laten maken, hoeveel kost het dan? De print brengen we aan op de achterzijde van het glas. De Washi Tape Set bevat 3 verschillende rollen plakband in de kleuren turquoise, wit met gouden stippen en in fel rood.

We printen op glas dat klaar is om gemonteerd te worden, keuken achterwand glas met print, met een willekeurige vorm en dikte. Beoordeling 8,9 uit 10 op basis van 67 reviews via Kiyoh. Keukenachterwand van glas: bloemen.

Glasatelier Edelglas - Glazen achterwand keuken Glazen achterwand keuken Van een glazen achterwand keuken kunt u iedere dag genieten. Keukenwand van glas: Bernis met speelse accenten. Maak snel jouw spatwand in onze online product-designer.

Plakfolie keuken achterwand

Naast dat onze keukenwanden uniek zijn, bieden de glazen keukenwanden praktische voordelen. De standaard dikte is 6mm.

Wij bedrukken het materiaal in de hoogste kwaliteit in het ontwerp naar wens, en snijden het materiaal millimeterprecies op maat.

Plaats keuken achterwand glas met print canvas met andere decoratieve items op het Nielsen design wandbord. Je persoonlijke keukenachterwand. Onze professionele printers drukken jouw foto's af huizen te koop badhoevedorp perfecte kleuren; dit zorgt voor een superieur resultaat. Contactgegevens Voor- en achternaam. Zo halen we samen het mooiste uit jouw foto. Flex Clips Met deze stabiele klemmetjes kun je je poster in verschillende formaten mooi bevestigen.

Ze geven fantastische diepte effecten. Voordat u een besluit neemt of u een keuken achterwand van glas wilt, zult u eerst willen weten welke kosten dit met zich meebrengt.

Keukenwand van glas: fruit.

Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan

Als je foto vanwege de lage resolutie echter niet vergroot kan worden, krijg je nog tijdens de vormgeving in de product-designer een melding. Kookt u op gas? Vooral grootformaten krijgen een op maat gemaakte kartonverpakking.

De maat die u in geeft is de glasmaat? Wij  maken kunst in de keuken. Titel wijzigen.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@foto-aviones.com
Adverteren op de portal foto-aviones.com