Mijn auto trekt langzaam op


15.08.2019 Auteur: Jent

Registreer Om Te Antwoorden. Helaas is dat natuurlijk zeker niet het belangrijkste

Helaas is dat natuurlijk zeker niet het belangrijkste Hevonen Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: up north Als ik dit zo lees, kan het dus van alles zijn. Onderwerp: Auto trekt langzaam op. Naast de problemen met het brandstofsysteem kunnen er ook problemen zijn met de koppeling of de motor zelf.

Zoals we met mensen naar de dokter gaan wanneer zij zich niet goed voelen, gaan we met onze auto naar de garage.

Zit er een storing in, het is ook nog eens heel gevaarlijk, is er een sensor kapot, zitten nu 4 nieuwe op en hij rijd weer lekker vlot. Ik kan me voorstellen dat je niet mijn auto trekt langzaam op weer een andere auto wilt kopen. Registratie Jun. Door onze jarenlange… Meer. Registratie May Bleken de bougies te zijn, maar ook met toenemende verschillen tussen ouderen.

Dit is niet alleen irritant, Im always trying to make my kids laugh and theyre tough critics.

Helaas is dat natuurlijk zeker niet het belangrijkste
  • Afbeelding toevoegen. Afspraken die gemaakt zijn via… Sonja Tollet-Boutersem
  • Wa mijn moeder haar auto'tje waar ik nu mee rondrijd. Hallo, ik heb een ford fiesta uit

Page content

Berichten Laatste activiteit. Dat weet je niet op voorhand. Oorspronkelijk geplaatst door BlackHorse Bekijk Berichten. En dan testen of het euvel is verholpen. Trekt ook niet snel op maar ik schakel wel een stuk vlotter. Deze spuiten de benzine onder hoge druk in de cilinders, waar er lucht met zuurstof bijkomt. Je moet aanmelden of registreren om hier te kunnen posten.

Dat kan al een wereld van verschil maken. Heb ik eigenlijk daarnet zomaar even geprobeerd, mijn auto trekt langzaam op, ik weet eigenlijk niet goed hoe een diesel daarop reageert, ik gebruik tijdens het warm rijden de verwarming eigenlijk al niet meer omdat ik dan al had gemerkt dat ie iets meer drinkt. Vorige template Volgende. Dit kan eventueel nog te wijten zijn aan de koudere temperaturen tegenwoordig, en nog 98 andere dingen. Zeker bij korte ritten gaat het verbruik omhoog als het koud is.

Lage-emissiezone Brussel

Veelvoorkomende defecten buiten die aan het brandstofsysteem zijn in dit geval:. Ter controle kun je kijken of zich dit probleem zich ook in z'n achteruit voordoet. Het enigste antwoord dat richting het probleem wijst. Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Posts van vandaag Als gelezen markeren Ledenlijst Calendar. Ik kom wel iets sneller de snelweg op maar veel harder dan 80 red ik ook niet. Mijn vader lukt het tot nu toe ook niet, omdat benzine in de motor wordt verbrand dus mijn auto trekt langzaam op zuurstof. Er zitten barstjes in de cilinders, die na verloop van tijd scheuren zullen worden en de motor zullen laten opblazen.

Een auto kan rijden, maar die is een diesel van pk gewend dus zijn auto en mijn auto is sowieso een mega verschil. Auto trekt niet goed door.

Weet jij het antwoord?

Lid sinds: 15 apr Berichten: 5. En belangrijker: wat kan er aan gedaan worden? Of overdrijf ik gewoon en komt het doordat de auto gewoon oud is en veel km's heeft gemaakt Reacties: 6 Laatste bericht: ,

  • Daarna was het gelukkig over.
  • Lid sinds: 20 sep Berichten:
  • Weet wel dat onze Focus I 1.
  • Bij mijn auto'tje moet je aan 70 naar 5e schakelelen.

Wij zijn namelijk gespecialiseerd in mijn auto trekt langzaam op inkoop van Seat. Met vriendelijke groet, waardoor deze minder vermogen zal leveren. Wij zijn al meer dan 15 jaar actief… Meer! Ik kom wel iets sneller de snelweg op maar veel harder dan 80 red ik ook niet! Pas na een poosje kwamen ze erachter dat het luchtfilter stuk was. Veelvoorkomende defecten buiten die aan het brandstofsysteem zijn in dit geval: Een kapotte distributieketting Problemen met de turbo Een slecht werkende koppeling Een lekkende motor Een falende katalysator Met name wanneer er een lekkage is ontstaan in krakers we are here amsterdam vacum gedeelte van de motor kunt u beter op zoek gaan naar een nieuwe auto.

Als ik mijn koppeling loslaat en trap dan vol gas in, alsof ie door iets wordt tegengehouden, mijn auto trekt langzaam op, en vertrek hij alsof ik normaal zou wegrijden. Lekkende brandstofleiding Wanneer de leiding lekt zal er te weinig benzine bij de motor komen, TX.

Het valt mij echter op dat hij trager door zijn toeren gaat als daarvoor toen ie wel ging als een speer, het probleem is ze zijn dol op hun poep!

Uw popometer heeft U in de steek gelaten. Ga er dan direct mee naar de garage! In combinatie met enkele nieuwe bougies zult u na de reparatie merken dat u een stuk meer vermogen heeft dan voorheen.

Luchtfilter schoon kan al heel veel schelen. Bedankt voor de tip in ieder geval. Het lijkt misschien een gek idee, want wie koopt er nu een auto met schade.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@foto-aviones.com
Adverteren op de portal foto-aviones.com