Restaurant vrijstad in vianen


30.08.2019 Auteur: Claire

Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Wij zijn niet teleurgesteld. Beoordeeld op 28 april via mobiele applicatie Voortreffelijk.

Hotels in de buurt Alle hotels in de buurt bekijken. Hotels in de buurt ยป. R Scholten 30 punten. Beoordeeld op 29 augustus Aangenaam omgeving met verfijnde eten. Bedankt voor je hulp!

Mooi weer, heerlijk eten, she persuades social communications. Met een stel vriendinnen hier heerlijk gegeten. Willems Y. Is dit restaurant geschikt voor plaatselijke gerechten. Geweldige avond gehad.

Geen aandacht voor klacht over vlees.

  • Hier wordt je echt verwend! Geen aandacht voor klacht over vlees.
  • Goed bedoelende maar iets onhandige bediening.

Openingstijden

Geselecteerde filters. Het eten was erg mooi opgemaakt en was kwalitatief uitstekend. Certificaat van uitmuntendheid Winnaar Super lekker eten, hele toffe sfeer en hele aardige bediening!

Prima gegeten hier. Voorstraat , AP Vianen Nederland. Telefoon E-mail Verstuur een e-mail Website www.

  • Super gegeten met zoon.
  • Beoordeeld op 29 juni via mobiele applicatie Top! Lijst wordt bijgewerkt

De Vrijstad 8,6. Je moest van tevoren het menu doorgeven, restaurant vrijstad in vianen, kon geregeld worden dat er iets anders voor in de plaats kwam, maar volgt jou niet terug. We hebben hier 1 februari heerlijk gegeten. De bediening was erg vriendelijk en bekwaam. We waren hier al zeker 10 jaar niet meer geweest en onze hernieuwde kennismaking was een verrassend goede ervaring.

Hoe was jouw ervaring?

Op een gewone donderdagavond eens naar binnen gelopen om eenvoudigweg lekker te eten. Wij hebben hier diverse malen gegeten, was altijd perfect. Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming. Is dit restaurant geschikt voor kinderen?

Bedank ingeb. Hotels in de buurt Alle hotels in de buurt bekijken. Nederlands ! Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van De Vrijstad.

Alle gerechten worden zo mooi en smaakvol opgediend. We hadden het keuze menu genoten.

Verdubbelaar

Datum van bezoek: april Tijd van het jaar. B vd Loo. Waardering van reizigers.

Beoordeeld op 29 april Een echte aanrader. Beoordeeld op 29 juni via mobiele applicatie Top. Attracties in de buurt Bekijk alle 4 attracties in de buurt. De bediening was gastvrij en vriendelijk, echt een restaurant waar je snel weer naar toe zou gaan. Bediening zeer netjes en geen lange wachttijden. De bediening heel vriendelijk. Als de jonge eigenaren zich nog met emoji meanings of the symbols snapchat meer zelfvertrouwen presenteren, wat goede acties ontplooien dan zal dit een tent worden met heel veel potentie, restaurant vrijstad in vianen.

Bekijk 1 hotel in de buurt Bekijk alle 24 restaurants in de buurt Bekijk alle restaurant vrijstad in vianen attracties in de buurt.

Contactgegevens

Vriendelijke ontvangst, gezellig restaurant. Vonden het erg jammer van ons avondje. Gisteravond met een flink gezelschap hier te gast geweest. Hoe was jouw ervaring?

Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen. Is dit restaurant rolstoeltoegankelijk. Het toetje was super.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@foto-aviones.com
Adverteren op de portal foto-aviones.com