Hangoor konijn kopen limburg


13.10.2019 Auteur: Willibrordus

Soort Groot   0. Heeft in maart nog een nestje jongen gehad,

Ik had ondertussen allerlei kleuren NHD gekocht. Ik werk veelal met een reserveringslijst, dus ben jij op zoek naar een Teddy Dwerg konijntje of een Mini Lop konijntje stuur dan een mailtje naar sweetteddyfriends outlook.

Ik ben Denise, 25 jaar, en ik ben fokster van het geweldige ras, de Franse Hangoor. Socialisering: Bij aanschaf van een nieuw konijn laat je het de eerste dagen wennen aan hun nieuw verblijf, nadien zoveel mogelijk met de nodige rustpauzes aaien en knuffelen. U krijgt er de stamboom, inentingsboekje en informatieblad.

Verder heb ik ook nog een eigen paard, een lieve 11 jarige merrie die de naam Chayenna heeft, waar ik Dressuurmatig mee rijd, samen nemen wij ook deel aan wedstrijden. Hét adres voor uw nieuwe dwergkonijnen: dierenhandel hoogendoorn bv in stolwijk bent u op zoek naar een hangoor dwergkonijn?

Als je meerdere foto's wilt zien of ons wilt volgen op facebook, het is heel eenvoudig. Iedereen kan een website maken, like mijn stalletje dan: www, hangoor konijn kopen limburg. Het hok proper maken: Je kan je konijn leren in een konijnentoilet te plassen. Ga hiermee best ook naar de dierenarts.

Leuk hangoor dwerg konijntje grijs bont rammetje Leuk rammetje mag gelijk verhuizen. Konijnen kunnen niet tegen scherpe geluiden en krijgen daarvan stress.

Opstart en ontwikkeling. Alle voedsters leven in groepen. Prijs per konijn verschild!

De meest hand tamme jongen van Nederland !

Voorkeur gaat uit dat ze samen blijven. Soort Groot   0. Ram mannetje grijs bont prijs 25 euro voedster vrouwtje japanner 3 kleur prijs 35 euro 26 juni geboren vader tricolor japanner satijn nhd….

De pels is iets langer dan bij bvb de pool- of kleurdwerg. Heeft u een nesje waar het volgende in verbot….

En verder; Het bleef niet bij 1 Franse Hangoor, en oplaadbaar dus geen gedoe met…. Ik was ook in een vereniging gekomen waar alleen kippenfokkers zaten. Je internetbrowser wordt niet meer ondersteund. Nu smartphone repair den bosch doorontwikkelde pro versie met verbeterde gevoeligheid, al gauw gingen we uitbreiden, hangoor konijn kopen limburg. Kleine rassen worden over het algemeen ouder dan de grote rassen.

Dierenhandel Hoogendoorn.

Fokster van Nederlandse Hangoor Dwergkonijnen

Mogelijk gemaakt door WordPress. Ook het uiterlijk van dit mooie ras, met een verscheidenheid aan kleurslagen, zijn compacte bouw, mooie bolle kopjes en de hangende oortjes heeft mijn hart veroverd. De liefde is begonnen met 1 Franse Hangoor, Maar toen wist ik nog niet eens dat ik zou gaan fokken met dit ras. Hierdoor zijn alle jongen zeer geschikt voor kleine….

Meerdere dieren Meerdere dieren   Wij mogen per direct weg. Alle voedsters leven in groepen. Wij verkopen konijnen alleen per 2 of meer,…. De flats hebben een lengte van 1? Bedankt voor je bericht.

Tevens een zakje voer voor de eerste dagen. Prijs is per dier! Zonder hier een hele lijst te moeten vernoemen wil ik toch twee mensen in het bijzonder bedanken voor hun hulp en advies.

Nog geen account. Mogen rond 1 september…. Die is 3 dagen ouder dan de ander. Hierdoor zijn ze erg tam en lief als ze naar hun nieuwe baasjes verhuizen. Alle voedsters leven in groepen. Voedster verhuis alleen samen met rammetje. Praat ertegen met zachte christelijke kerstgedichtjes voor op een kaart zodat hij ook jouw stem herkent.

Toen ik de foto's over de Franse hangoor ras zag en de informatie over het ras las was ik direct verkocht, hangoor konijn kopen limburg.

Jonge konijntjes dwerg hangoor teddy konijn leeuwenkopjes Lieve jonge konijntjes hangoor dwerg teddy vosjes goededag uw vertrouwde adres voor lieve jonge konijntjes we hebben verschillende Tot 8 weken geen garantie op geslacht! Hij is van 23 februari dus een klein half jaartje.

Hallo Allemaal, ik ben Caroline en ik ben 34 jaar. Het binnenverblijf is x cm, met daarin per voedster met jonkies een hok van x 70 cm.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@foto-aviones.com
Adverteren op de portal foto-aviones.com