Het stalen paard utrecht openingstijden


25.09.2019 Auteur: Bento

Email adres noodzakelijk. Terug Registreren.

Geslacht Selecteer Man Vrouw. Pluspunten: Snel klaar en ook nog de goedkoopste met bandenplakken van nederland!!. Afsluiten verzekeringen. Ik heb het bedrag betaald en ben weggegaan, maar ik kom hier nooit meer terug. Lonneke 21 augustus Registeer nu!

Klik om een waardering aan te geven Service, het stalen paard utrecht openingstijden. Claim uw bedrijf om uw tijdlijn hier weer te geven. Binnen een paar minuten geregeld en volledig gratis. Toon nummer hetstalenpaard. Reden De openingstijden kloppen niet Het bedrijf is failliet verklaard Het bedrijf is opgeheven en bestaat niet meer De vermelding of een deel ervan bevat ongepaste inhoud Dit bedrijf is geen fietsenwinkel De gegevens van deze vermelding zijn onjuist.

Vandaag een splinternieuwe Batavus fiets gekocht bij het Stalen Paard.

Heel vervelend uw slechte ervaring ik hoop dat u mij de nieuwe eigenaar van het stalen paard een kans wilt geven Mvg Etem.

Eigenschappen Fietsenwinkel

Reden De openingstijden kloppen niet Het bedrijf is failliet verklaard Het bedrijf is opgeheven en bestaat niet meer De vermelding of een deel ervan bevat ongepaste inhoud Dit bedrijf is geen fietsenwinkel De gegevens van deze vermelding zijn onjuist.

Klik hier om je antwoord te annuleren. Ga direct aan de slag. Klik om een waardering aan te geven Service. Log eerst even in of registreer je Crasmedia account.

Berichten laden! Verhuur van. Pluspunten: Genoeg andere fietsenmakers in de buurt. Welk rapportcijfer geef je in het algemeen aan dit bedrijf! Afbeelding kiezen 2.

Wie mogen we bedanken?

Klik om een waardering aan te geven Service. Merken verkoop fietsen. Ik ben erg blij met de fiets en ik kom hier zeker weer terug!

Ben je op zoek naar speeltjes of speciale voeding, winkels als PetsPlace, each subject to a 29 service fee plus applicable tax. Reden De het stalen paard utrecht openingstijden kloppen niet Het bedrijf is failliet verklaard Het bedrijf is opgeheven en bestaat niet meer De vermelding of een deel ervan bevat ongepaste inhoud Dit bedrijf is geen fietsenwinkel De gegevens van deze vermelding zijn onjuist.

Je bent niet ingelogd. Overzicht waarderingen. Miniatuur 4.

Openingstijden

Type fietsen. Top fietsenmaker ik kom der al jaren zowel de oude fietsenmaker tot aan de nieuwe voor 4,95 band plakken dat vind je echt nergens meer meestaal douwen ze der een nieuwe in. Claim dan uw pagina en vul uw gegevens aan, of help ons en je mede-bezoekers door dit bedrijf te tippen over deze vermelding.

Klik om een waardering aan te geven Service! Geen klus te groot? Beoordelingen Waardering van bezoekers. Claim uw bedrijf om uw tijdlijn hier weer te geven. Minpunten: geen. Ga direct aan de slag?

Volgende pagina. Minpunten: Onvriendelijk. Afbeelding kiezen 2.

Andere pakketpunten in de buurt

Terug Registreren. Sluiten Versturen. Email adres noodzakelijk. Pieter Meijering 17 april

Meneer was erg vriendelijk en heeft me goed geholpen bij het maken van een goede keuze. Welk rapportcijfer geef je in het algemeen aan dit bedrijf. Minpunten: geen.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@foto-aviones.com
Adverteren op de portal foto-aviones.com