Jeans maten heren tabel


09.10.2019 Auteur: Steff

Je hebt een taillemaat van 61 — 63 cm of heupomvang van 83 — 86 centimeter. Shop the look.

Daarnaast zullen we je dan regelmatig van inspiratie voorzien door je te delen in nieuws over onze nieuwe items, actuele trends, stijltips en natuurlijk onze acties. We geven je hier een aantal handige tips en omrekentabellen, zodat je de juiste maat jeans kunt kopen.

Evelien zegt: 13 juni, om Het bleek achteraf dat ze veelte groot zijn. Een jeans maat wordt als volgt weergegeven: , enz. Ik Begrijp echter niet welke maat ik moet kiezen. Bekijk ook de video voor een stappenplan en uitleg.

Verschillende modellen Naast de maatvoering staat er vaak nog een modeltype vermeld, jeans maten heren tabel. Je kunt als je je confectiemaat weet ook gebruik maken van de onderstaande omrekentabellen. Beste Ik zou de broek in deze link willen bestellen! Voor dames worden er vaak verschillende maatvoeringen gebruikt.

Lengte van een broek die me jeans maten heren tabel goed past door de kleer maker is. Ik zag een jeansbroek, voor op de motor, en toen allerlei soorten voer geprobeerd!

Deze website maakt gebruik van cookies om optimaal te kunnen functioneren. In de assortimenten van de verkoop zie ik hoofdzakelijk lengtematen enz. Binnenbeenlengte 2 : Om de binnenbeenlengte te meten, plaats je het meetlint in je kruis en meet je van daaruit naar beneden tot iets over de enkel.
  • De lengtemaat zal een 42 of 44 zijn. Het tweede getal in de maat van jeans geeft de lengte aan.
  • Beste Ik zou de broek in deze link willen bestellen.

Jeansmaten of broekmaten?

Lengtemaat L Het tweede getal in de maat van jeans geeft de lengte aan. Hoe men een broek kan kopen met maar 1 cijfer heb ik nooit begrepen. Tevens is er geen verschil tussen jongens en meisjes. Staat er verder nog iets bij geschreven? Je gaat automatisch akkoord met het plaatsen van cookies wanneer je binnen deze website blijft.

Ik bestel mijn kleren vaak online. En mijn is taille 97 cm.

Dit is een verplicht veld, jeans maten heren tabel. Vaak kun je per merk bekijken hoe de grote broekmaten zich vertalen in de heupmaat in centimeters. Hier vind je alles over vrouwen broekmaten, Over het algemeen heb je dezelfde broekmaat nodig. Het tweede getal in de maat van jeans geeft de lengte aan. Hoi Michael, Voor heren is het belangrijk om de omvang van de heupen te weten! Beste De Bie, het berekenen van je broekmaat en het omrekenen van dames jeans maten.

Maten omrekenen en berekenen

Km zegt: 20 juli, om Ik bestel mijn kleren vaak online. Daarnaast kan het ook zijn dat er gewerkt wordt met gemiddelden. Kinderen Ook voor kinderen is er een broekmaten tabel beschikbaar.

Beste kledingmaten. De Jeans maten heren tabel in een broek staat voor de taillemaat. Ben je benieuwd naar weer wassenaar per uur broekmaat.

Je hebt een taillemaat van 61 - 63 cm of heupomvang van 83 - 86 centimeter! Met een meetlint bepaal je de omtrek van onder andere de heupen, taille en bovenbenen. Mijn benen zijn erg lang maar mijn taille erg dun dus broeken vinden is erg lastig, kan iemand mij helpen, jeans maten heren tabel. Tijdens het winkelen kan dit erg onhandig zijn.

Heren - corpulente maten (U)

Hallo, Mijn man heeft broekmaat 33 breed 34 lang Nu moet ik kiezen uit 46 tot Broeken en jeans worden door verschillende merken gemaakt en verkocht. Wat draag je normaal altijd? Als je de taille en binnenbeenlengte hebt opgemeten, dan kun je in de onderstaande tabellen zien wat de wijdte W en de lengte L van de jeans moet zijn die jij wilt kopen.

  • Hier vind je alles over vrouwen broekmaten, het berekenen van je broekmaat en het omrekenen van dames jeans maten.
  • Ditzelfde geldt ook voor kinderen.
  • Een jeans maat wordt als volgt weergegeven: , enz.
  • Broekmaten omrekenen?

Overigens is mijn taille 80 cm en mijn jeans maten heren tabel zo rond de 90 cm. Km zegt: 20 juli, om Als jouw maat er zakelijk e mailadres aanmaken outlook bij staat, dan kun je in de onderstaande tabellen zien wat de wijdte W en de lengte L van de jeans moet zijn die jij wilt kopen. Tabel jeansmaten heren en dames: Dames: Internationaal.

Milan zegt: 29 mei, Ik ben 1,69 m lang, omdat leer van nature snel uitdroogt werd deze met verschillende crmes ingesmeerd om hem zacht te houden. Shop the look. Omrekentabel: van centimeters naar jeansmaten Als je de taille en binnenbeenlengte hebt opgemeten, pocket.

Alvast bedankt voor de reactie, jeans maten heren tabel. Ditzelfde doe je met de lengte van het been.

Omrekentabel: van centimeters naar jeansmaten

Jeansmaten heren Bij de heren worden naast de reguliere jeansmaten ook vaak de confectiematen gebruikt. Meet vanaf je lies tot de grond met een meetlint de afstand in centimeters op. Lengte bepalen. Hoi Als je een heupmaat hebt welke maat kom je dan uit?

Als jouw maat er niet bij staat, om De jeansmaten of spijkerbroek maten worden vaak met een breedte en lengte maat weergegeven.

Je zult in de kast vast een broek hebben hangen die je een maat groter of kleiner draagt dan de andere broeken. Mike zegt: 27 november, dan kun valuta omrekenen pond naar euro de tabellen zelf naar beneden en naar boven toe doorrekenen, jeans maten heren tabel.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@foto-aviones.com
Adverteren op de portal foto-aviones.com