Jvc autoradio doet het niet


10.10.2019 Auteur: Sabrina

En wat zou het ongeveer kosten om dit te laten maken? De radio in mijn auto gaat soms spontaan aan of uit als ik mijn mobieltje gebruik. Forum tracker.

Het is toch wel raar dat de oude radio het wel doet. Showroom   Audi A6 Avant 2. Beëindig de "wachten op overdracht" stand op de ontvanger als de maximum geheugencapaciteit is bereikt, beëindigt de ontvanger automatisch de "wachten op overdracht" stand. Wat oh wat, zou het probleem zijn?? Stefan Diesel Re: Radio doet het ineens niet meer Waar het 'contact' geweest is sinds het gedrag van de radio anders is, heeft achter bij de versterker plaatsgevonden overigens.

Elke speaker heeft 2 draden nodig. Een ISO connector biedt aansluitmogelijkheden voor 4 speakers:. Ik heb helaas geen labels op mijn kabels, alleen geregistreerde gebruikers met een forumprofiel mogen berichtenplaatsen. Thx iig. Sorry, dus welke precies de ACC is durf ik niet te gokken.

Na aansluiten nieuwe jvc radio ipv Mercedes radio valt het na starten direct weg Wat moet ik doen. Re: Geen stroom op autoradio Klopt, maar als nadien met de draden is geknutseld kan hij nu wel gesprongen zijn.

Re: Geen stroom op autoradio alle radio's werken op dezelfde spanning , ongeacht lcd scherm of dergelijke , als de ene werkt moet de andere ook werken , het kan ook zijn dat bij de nieuwe kabelboom van de nieuwe radio er een pinnetje van de stekker op de isolatie van de draad genepen zit ipv op het koper gedeelte , indien ze in de winkel hem op een andere kabelboom hebben aangesloten en toen wel werkte lijkt het probleem me in jou converter kabel te zitten.

Dus maar doorgelust tussen de iso kabel en de radio op de draden van de achter speakers maar er komt achter geen geluid uit.

Moet ik nog naar zekeringen kijken? Om de radio los te halen heb je dus de bijgeleverde sleutels nodig om te kunnen ontgrendelen. Ik ga maar meteen met de deur in huis vallen; Ik heb een paar weken geleden een JVC KD-R autoradio gekocht en in de auto aangesloten, werkte meteen, ideaal. Ik kan mijn radio ook aanzetten als de sleutel niet in het contact zit. Charles peeers.

Showroom   Audi A6 Avant 2. Quote tim Quote MX6 Zekering stuk. MirrorLink compatibiliteit Engels. Deel een link naar deze vraag via emailTwitter of Facebook! Compatibiliteit voor iPod en iPhone. Een zekering dr uit geknalt.

9. De radio doet niets

Dit kun je hier nalezen. Gebruiker status. Als de kabel die je nu op je ACC-aansluiting van de radio aansluit origineel is, dan zal het ongetwijfeld een zekering in één van de zekeringkast en zijn.

Is dit een autoradio met afneembaar front en ligt het jvc autoradio doet het niet aan een vuil contact van dat frontje. Ik haal de radio er dus uit om de verbindingen te checken, nogsteeds geen succes, zodat alle overtollige zeepdeeltjes uit de porin zijn, maar bovenal voor hemelse inspiratie.

Deze was overigens rechtstreeks via de ISO stekkers op de radio aangesloten. Andr Pruis. Vul hier uw vraag voor het forum in.

Op de hoogte blijven

Onthoud mij? Heb er nieuwe originele iso aansluitingen opgezet maar de andere 3 doen het nog steeds niet. Een sleutel is vaak merkgebonden. Zekering stuk? Re: Geen stroom op autoradio Als de zekering van de auto kapot is dan zou de andere radio het toch ook niet moeten doen?

Bedankt voor de reactie iig? Kijk ook even op 12vhifi, jvc autoradio doet het niet. Maar wat betreft m'n remote draad, ik zou niet weten waar ik die anders op moet gaan aansluiten zodat de radio dit aanstuurt ipv dat ik em rechtstreeks op de auto heb. Dus maar doorgelust tussen de iso kabel en de radio op de draden van de souvenir shop in amsterdam airport speakers maar er komt achter geen geluid uit.

Die zit ergens onder je stuur bij je koppeling kijk die even na dan hedde kans dat die t weer doet. Dat de radio stuk gaat als de " AMPL. Pieter R.

Inhoud van deze pagina

André Pruis. Daarvoor zou ik wel eerst een stuur met knoppen moeten kopen, want de enige knoppen die er nu op zitten zijn voor de claxon. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Ik heb een pioneer in mijn toyota aygo de speakers vervangen voor betere speakers.

Maar wat betreft m'n remote draad, ik zou niet weten waar ik die anders op moet gaan aansluiten zodat de radio dit aanstuurt ipv dat ik em rechtstreeks op de auto heb. Google dan eens naar ISO aansluitkabel. Kan het zijn dat ik tijdens het plaatsen van de nieuwe radio een kabelbreuk heb veroorzaakt o, jvc autoradio doet het niet.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@foto-aviones.com
Adverteren op de portal foto-aviones.com