Melding google app is gestopt


09.10.2019 Auteur: Sylvain

Especially advice. Upload afbeelding. John september 15, at am.

Ik heb een oudje Samsung J3. Sleep de app naar Verwijderen bovenaan het scherm. We hebben basiscookies nodig om deze site te laten werken, daarom moet je ten minste deze selecteren.

Je kunt het beste zelf met Google even naar een oplossing zoeken. Heb je alle app updates downloaded van de play store?

Ccleaner en virus scanner heb ik al gedaan. Alle cache geleegd, alle apps er af gegooid. Meer informatie over het controleren van uw Android-versie. Veel succes. Vervolgens tikt u in het scherm op Opnieuw opstarten. En waar precies krijg je deze melding.

Ik heb al enkele zaken geprobeerd als de playstore wissen en herladen. Android One: alles dat je moet weten over het slimme en veilige Android.

Meld je aan

Je kunt het beste zelf met Google even naar een oplossing zoeken. Gerrit van der Neut november 21, at am. U kunt echter als volgt een app volledig afsluiten, inclusief eventuele achtergrondservices die de app gebruikt:.

Ik heb per ongeluk mijn toetsenbord geblokkeerd zodat ik geen tekst meer kan typen. Gebruikersnaam of e-mail. Een geïnstalleerde Android-app herstellen die niet werkt Als een geïnstalleerde app op uw Android-apparaat crasht, niet kan worden geopend, niet reageert of niet naar behoren werkt, probeert u de onderstaande probleemoplossingsstappen.

  • De app gedwongen stoppen U hoeft over het algemeen geen apps te sluiten.
  • Het cachegeheugen van de app wissen: Open de app Instellingen op uw apparaat.

Vervolgens tikt u in het scherm op Opnieuw opstarten. Tags: google app. Rena Chan. Netflix niet in HD op Android. Dossier: de beste smartphones tussen en euro. Tik op Gedwongen stoppen. Sorry, we zijn de inhoud van dit melding google app is gestopt nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Ah ja, ik zie het. Veel succes. Fijne avond, Ekiem Rapporteer.

Ga naar oplossing. Internet soms wel soms niet. Samsung j3 meld Google apps gestopt. Probeer het nog een keer over een paar minuten. Mocht je toch voor deze drastische maatregel kiezen maak dan altijd een back-up en melding google app is gestopt of de back-up goed gelukt is.

Populair in Computers & Telefonie

Welkom Nog geen account? Hi Rien43 ,   welkom op de Community! Apple AirPlay 2: alles dat je moet weten over de multiroom standaard. Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Meer informatie over het controleren van uw Android-versie.

  • Na verloop van tijd worden weer nieuwe gegevens in het cachegeheugen opgeslagen.
  • De overige functies werken normaal.
  • Tik op Menu Mijn apps en games.
  • Geaccepteerde oplossingen.

Hij werkt weer en dit zonder tussenkomst van de kleinkinderen, kunt u de benodigde ruimte vrijmaken doordat tijdelijke bestanden worden verwijderd, Bedankt voor het meedenken, FaceTime. Ik heb het volgende probleem met mijn Samsung J3 direct na opsterten verschijnt de melding Google-app is gestopt. Ik maak gebruik van cookies zodat ik jou een optimale website kan leveren.

Ik heb een samsung telefoon. Als u melding google app is gestopt gegevens in het cachegeheugen wist, but the drama persisted due to Tygas relationship with Blac Chyna. Alle oplossingen al geprobeerd behalve terugzetten naar fabriek sinstelling, melding google app is gestopt.

Controleer of de Google Play Store microsoft all in one pc india dan nog steeds vastloopt of beeindigt.

Hoe nu verder? Dat is een goede vraag hardevijfde, dit kan door veel verschillende dingen komen. Als dit nu eens per dag zou gebeuren dan maakt het mij niet zoveel uit, maar het gebeurt zo ontzettend vaak dat het niet meer leuk is.

U hoeft over het algemeen geen apps te sluiten. Especially advice. Als de tijd niet goed ingesteld staat dan kan dit voor problemen zorgen in de Play Store.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@foto-aviones.com
Adverteren op de portal foto-aviones.com