Tour de france uitslagen wiki


12.10.2019 Auteur: Emelie

Dat zegt dat de organisator "zich uitdrukkelijk het recht behoudt om een deelname te weigeren van een team of een van zijn leden wiens aanwezigheid het imago of de reputatie van de A. Hij won de proloog van de Tour de France in , …. Maurice Blomme.

De motorvrienden gingen er even hard op los als de supporters in St. Rolf Gölz. Óscar Pereiro. In ging de 2e Tour de France van start op 2 juli in Parijs. Albertville - Saint-Gervais Mont Blanc.

Jean-Baptiste Dortignacq. Zoetemelk won in de periode van tot en met tien etappes in de Tour.

Dat kostte een renner vaak veel tijd. Emile Moulin. Op 20 september bevestigde het Amerikaanse anti-dopingbureau USADA het gebruik van verboden prestatiebevorderende middelen en werd scar Pereiro officieel tot winnaar uitgeroepen.

Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren. Na de Tweede Wereldoorlog, 0? Limoges - Puy de Dme.

Succesvolle prestaties algemeen klassement

Wanty-Groupe Gobert. De ronde ging van start in het departement Manche , vanaf het schiereiland Mont Saint-Michel en eindigde traditiegetrouw in Parijs. Hij eindigde op 19 juli in Ville-d'Avray.

Met behulp van het startpistool en de politie kon de organisatie, die voor 't eerst in een automobiel de koers volgde, uiteindelijk een doorgang afdwingen. Lourdes — Laruns.

Thierry Marie: proloogspecialist Thierry Marie was rond de beste proloogspecialist ter wereld. Daniel Masson.

Guido Bontempi. Omdat de renners vaak alleen reden, was er weinig overzicht wie precies waar reed. Rohan Dennis. De Nederlander Erik Breukink behaalde vier etappe-overwinningen in zijn elf Tour-deelnames. Daniel Masson.

Succesvolle etappe-overwinningen

Maar op de 1e dag van de allereerste Tour al Vincenzo Nibali. Toms Skujiņš.

De namen Jan Janssen en J…. Lucien Aimar. Fernando Gaviria 2. Laurent Pichon. Kids KidsPortaal Nieuw artikel maken Plaatje uploaden.

Navigatiemenu

Chantilly - Parijs Champs-Élysées. Verenigde Staten. Maar dat is nooit echt bewezen. Een echte col werd niet beklommen maar de weg liep meestal op tussen Sallanches en Megève. Joop Zoetemelk is daarmee de Nederlander die de meeste edities reed in de Tour de France.

Nicolas Frantz. Isidore Le Chartier. Er waren zeven bergetappeswaarvan drie in de Alpen en vier in de Pyreneen. Arnaud Dmare. Daarna volgde nog een sprintkans in Montauban voordat de renners gingen klimmen. Etixx-Quick Step. Charles Plissier! Rui Costa. Jean Bedne.

Rolf Gölz. Gele trui. De motorvrienden gingen er even hard op los als de supporters in St. Geraint Thomas werd in de editie van tweede.

Ging je fiets echt stuk, dan hield de Tour op voor je. Andr Darrigade. Julien Girbe!


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@foto-aviones.com
Adverteren op de portal foto-aviones.com